Nieuws /

Bolsward – ,,Die schaatsers kunnen er zo langzamerhand wel af”, dacht Klaas de Vries van SRA aan de keukentafel. Doordat de fietselfstedentocht dit jaar geannuleerd is, worden de verlichtingsbogen ook niet gebruikt om reclame te maken voor dit evenement. Dat zette De Vries aan het denken en met een paar eenvoudige schetsen ontstond het idee voor de ,pompebled’ bogen met daarbij de boodschap ,Zorg voor elkaar’. 

Hij zocht contact met Bloemhof, Bolsward, ZWF Ontwerp en Poedercoating Bolsward, evenals SRA lid van de Vereniging Ondernemend Bolsward, en geheel kosteloos werden de ,rode pompeblêden met de tekst ,Zorg voor elkaar’ gerealiseerd.

Met behulp van VOB lid Haarsma, Tjerkwerd, werden de schaatsers maandagmorgen verwijderd en vervangen door de rode pompeblêden met de zorgboodschap.

Meer nieuwsberichten

Informatief museumstuk over aardwarmte in de Tiid

“Wie had vier jaar geleden gedacht dat we het hier vandaag in Bolsward zouden hebben over geothermie?” Zo begon wethouder Faber zijn verhaal waarin hij benadrukt dat het zo snel gegaan is met de warmtetransitie. “Het is een complex verhaal, zeker met de huidige actualiteit, waarbij we ons afvragen of we afhankelijk willen zijn van gas uit landen als Rusland. Daarom zijn we ook zo blij met initiatieven uit onze gemeente, zoals dit, met als doel dat ook de opbrengsten in onze directe omgeving blijven en dat we daar met elkaar van profiteren”, sprak Faber vol trots

3 maart 2022

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op