Nieuws /

Ondernemersvereniging Workum (OVW) hield donderdag de eerste Algemene Ledenvergadering uit haar bestaan. Het belangrijkste en meest gevoelige agendapunt was het al dan niet deelnemen van Workum aan het Ondernemersfonds SWF. De meerderheid van de aanwezige leden is van mening dat het Ondernemersfonds, ondanks enkele nadelen en onzekerheden, kansen biedt aan ondernemend Workum.
Een ruime meerderheid (60%) stemt voor deelname aan het Ondernemersfonds SWF voor 2017. Dat betekent dat de extra geheven onroerende zaakbelasting over 2017 niet terugvloeit naar de individuele ondernemers, maar dat het geld besteed zal worden aan collectieve initiatieven, bedacht door Workumer ondernemers.
Zie ook het artikel in het BN van 8 november 2017.

Meer nieuwsberichten

Informatief museumstuk over aardwarmte in de Tiid

“Wie had vier jaar geleden gedacht dat we het hier vandaag in Bolsward zouden hebben over geothermie?” Zo begon wethouder Faber zijn verhaal waarin hij benadrukt dat het zo snel gegaan is met de warmtetransitie. “Het is een complex verhaal, zeker met de huidige actualiteit, waarbij we ons afvragen of we afhankelijk willen zijn van gas uit landen als Rusland. Daarom zijn we ook zo blij met initiatieven uit onze gemeente, zoals dit, met als doel dat ook de opbrengsten in onze directe omgeving blijven en dat we daar met elkaar van profiteren”, sprak Faber vol trots

3 maart 2022

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op