Nieuws /

BOLSWARD – De Bolswarder winkeliers pakken zaterdag 9 september royaal uit tijdens de jaarlijkse Dumping Day. Van ‘s morgens 10 tot ‘s middags 17 uur is het feest voor de koopjesjagers, want massaal bieden de Bolswarder middenstanders hun artikelen voor dumpprijzen aan.

Dumping Day is zo langzamerhand in Bolsward een bekend begrip geworden en is de laatste jaren steeds een succesvolle actiedag, vooral voor de consument, die op deze zaterdag nog wel eens met een voordeeltje kan thuiskomen.

Wie dus nog goedkoop aan spullen wil komen, doet er goed aan er ‘s morgens vroeg bij te zijn, want ook op Dumping Day geldt op = op.

De deelnemende winkeliers zijn te herkennen aan de Dumping Day poster.

Meer nieuwsberichten

Informatief museumstuk over aardwarmte in de Tiid

“Wie had vier jaar geleden gedacht dat we het hier vandaag in Bolsward zouden hebben over geothermie?” Zo begon wethouder Faber zijn verhaal waarin hij benadrukt dat het zo snel gegaan is met de warmtetransitie. “Het is een complex verhaal, zeker met de huidige actualiteit, waarbij we ons afvragen of we afhankelijk willen zijn van gas uit landen als Rusland. Daarom zijn we ook zo blij met initiatieven uit onze gemeente, zoals dit, met als doel dat ook de opbrengsten in onze directe omgeving blijven en dat we daar met elkaar van profiteren”, sprak Faber vol trots

3 maart 2022

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op