Nieuws /

Bolsward – Het welbekende “Bóóóóeren, búúúrgers en buitenlui, hóóóóórt, hóóóóórt, zegt het vóóóóórt” schalde donderdgamiddag door het stadhuis van Bolsward. Stadsomroeper Henk Bijlsma opende samen met wethouder Maarten Offinga de website bolsward.nl. De website bolsward.nl is een initiatief van Platform Bolsward en Vereniging Ondernemend Bolsward.

Vooraf had Piebe Piebenga van het Platform Bolsward vertelt dat ,elke zichzelf respecterende stad een website nodig heeft. Voor Bolsward werd het hoognodig tijd.” Sinds september 2016 was aan de realisatie van de website gewerkt, ,,Vier belangrijke criteria speelden daarbij een rol. De website moet snel werken. Iedereen moet op de website kunnen vinden, wat hij of zij zoekt. De website moet up to date worden gehouden. De vormgeving moet mooi zijn.” Volgens Piebenga zijn de makers, Okkinga Communicatie, daarin geslaagd.

Op de nieuwe site is alles te vinden wat met Bolsward te maken heeft. Bijvoorbeeld de laatste nieuwtjes, alle actuele zaken, alles wat Bolsward bezighoudt en alles wat er in Bolsward wordt georganiseerd.

Ook alle bedrijven, sportverenigingen, scholen, horeca, zijn te vinden. Evenals informatie over wonen en werken, over de historie van Bolsward en over alles wat Bolsward zo uniek maakt.

Toeristen vinden op de site hotels en campings en bed & braekfasts waar ze kunnen overnachten. Ze vinden er de plekken op die ze absoluut niet mogen missen als ze naar Bolsward komen.

Alles op www.bolsward.nl

Meer nieuwsberichten

Informatief museumstuk over aardwarmte in de Tiid

“Wie had vier jaar geleden gedacht dat we het hier vandaag in Bolsward zouden hebben over geothermie?” Zo begon wethouder Faber zijn verhaal waarin hij benadrukt dat het zo snel gegaan is met de warmtetransitie. “Het is een complex verhaal, zeker met de huidige actualiteit, waarbij we ons afvragen of we afhankelijk willen zijn van gas uit landen als Rusland. Daarom zijn we ook zo blij met initiatieven uit onze gemeente, zoals dit, met als doel dat ook de opbrengsten in onze directe omgeving blijven en dat we daar met elkaar van profiteren”, sprak Faber vol trots

3 maart 2022

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op