Nieuws /

Met het congres ,Werkgeven en ondernemen in 2020′, op woensdag 16 oktober,  wil de Lionsclub Bolsward e.o. de ondernemende werkgever klaarstomen voor 2020! Er verandert veel voor werkgevers, wat om voortdurende bijstelling van kennis een kunde vraagt. Tijdens dit congres wordt de basis gelegd voor goed werkgeverschap. Een veelzijdig congres voor de profit en non-profit sectoren.

Stichting Leergeld

Tegelijk wordt u een heel goed doel gesteund. De volledige opbrengsten van dit congres gaan namelijk naar: Stichting Leergeld. In de gemeentes Súdwest Fryslân en de Fryske Marren wonen momenteel 2000 kinderen die om financiële redenen niet mee kunnen doen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan letterlijk aan de zijlijn. Stichting Leergeld wil deze kinderen laten meedoen.

Lionsclub Bolsward e.o.

Het congres is een initiatief van de Lionsclub Bolsward e.o. Twee toonaangevende sprekers hebben zich belangeloos bereid gevonden om zich in te zetten voor deze fundraising:

  • Mr. Ulli Hoogland, een vooraanstaande specialist in het arbeidsrecht, zal op interactieve wijze ingaan op de arbeidsrechtelijke thema’s van 2020. Hoe ga je om met ongewenst gedrag, vraagstukken rondom de transitievergoeding, nieuwe normering van payrolling en flexibel werken.
  • De heer J. van Zanten neemt de bezoekers mee in de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van online marketing. Welke kanalen zijn nog relevant, hoe ontwikkel je een effectieve campagne, hoe worden de websitebezoekers klant en op welke wijze hou je de online marketing betaalbaar.

Het congres wordt gehouden op woensdag 16 oktober in het Van der Valk te Sneek, vanaf 16.00 uur. Het is volledig verzorgd met een buffet.

Meld u tijdig aan via www.an-i.nl/congres

 

Meer nieuwsberichten

Informatief museumstuk over aardwarmte in de Tiid

“Wie had vier jaar geleden gedacht dat we het hier vandaag in Bolsward zouden hebben over geothermie?” Zo begon wethouder Faber zijn verhaal waarin hij benadrukt dat het zo snel gegaan is met de warmtetransitie. “Het is een complex verhaal, zeker met de huidige actualiteit, waarbij we ons afvragen of we afhankelijk willen zijn van gas uit landen als Rusland. Daarom zijn we ook zo blij met initiatieven uit onze gemeente, zoals dit, met als doel dat ook de opbrengsten in onze directe omgeving blijven en dat we daar met elkaar van profiteren”, sprak Faber vol trots

3 maart 2022

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op