Nieuws /

Welcom bij Boorsma viert 5-jarig bestaan met compleet nieuwe winkel

Welcom bij Boorsma is helemaal klaar voor de toekomst. De Welcom winkel in het karakteristieke pand aan de Marktstraat 18 is indrukwekkend verbouwd. Een deel van de binnentuin achter het pand is gebruikt om de winkel te vergroten. Het resultaat mag er zijn. De verkoopvloeroppervlakte is bijna verdubbeld (van 50 m2 naar 100m2). De winkel is nu ruim 5 jaar geopend en vanaf de eerste dag een groot succes. Het Welcom team staat iedere dag met veel plezier klaar om klanten met telecomvragen te helpen. Persoonlijk advies en uitstekende service staan hoog in het vaandel.

“De Welcom winkel was uit zijn jasje gegroeid. We hadden dringend behoefte aan meer verkoop- en kantoorruimte. We zijn heel erg trots op het resultaat. Het waren spannende en drukke maanden” aldus Bert Boorsma.

In de winkel is ook het assortiment flink uitgebreid met o.a. Powerbanks, geheel vernieuwd assortiment hoesjes/cases, de meest populaire ICT-producten, laptops, Apple MacBook/iPad (nieuw en refurbished) en nog veel meer!

“Naast een uitgebreider productaanbod voor de consumenten gaan wij ons dit jaar in en rondom Bolsward meer focussen op de zakelijke markt. Wij bieden na een grondige inventarisatie uitstekende adviezen en oplossingen om werkplekken beter te automatiseren. In de Cloud werken en vast/mobiel integratie is echt van deze tijd” vertelt Bert Boorsma met veel passie.

Door de vergroting van de winkel is er nu ook echt een plaats om zakelijke producten en diensten te presenteren en even rustig te zitten voor een vrijblijvend adviesgesprek.
Vanaf heden kunt u hiervoor ook op donderdagavond op afspraak bij ons terecht.

Bent u benieuwd geworden wat Welcom bij Boorsma voor u kan betekenen? Maak dan eenvrijblijvende afspraak of kom langs in de winkel aan de Marktstraat 18.

 

Meer nieuwsberichten

Informatief museumstuk over aardwarmte in de Tiid

“Wie had vier jaar geleden gedacht dat we het hier vandaag in Bolsward zouden hebben over geothermie?” Zo begon wethouder Faber zijn verhaal waarin hij benadrukt dat het zo snel gegaan is met de warmtetransitie. “Het is een complex verhaal, zeker met de huidige actualiteit, waarbij we ons afvragen of we afhankelijk willen zijn van gas uit landen als Rusland. Daarom zijn we ook zo blij met initiatieven uit onze gemeente, zoals dit, met als doel dat ook de opbrengsten in onze directe omgeving blijven en dat we daar met elkaar van profiteren”, sprak Faber vol trots

3 maart 2022

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op