Nieuws /

Startende ondernemers uit de regio willen bekendheid en stellen zich graag voor aan een groter publiek. De gemeente Súdwest-Fryslân helpt hen daarbij, met de organisatie van de ondernemersmarkt, op woensdag 14 februari.
Deze bijeenkomst – op het Waltaplein van het gemeentehuis in Sneek, Marktstraat 5 – is voor iedereen die betrokken is bij lokale ondernemers.
“Maar ze dient zeker ook ter inspiratie voor mensen die zelf plannen hebben ondernemer te worden”, zegt wethouder Stella van Gent, die de bijeenkomst opent. “Zo kunnen zij leren van bestaande ondernemers en zien zij wat er allemaal bij komt kijken om te starten als ondernemer.”
De gemeente Súdwest-Fryslân zet ondernemerschap hoog op de agenda. Iedereen die wat heeft met ondernemerschap is dan ook van harte uitgenodigd de ondernemersmarkt te bezoeken.
Wees erbij! Je wilt zeker niet de Valentijnsverrassing van de ondernemers missen!
Programma:
Tijd: 10:00 uur de opening door wethouder Stella van Gent
Markt is tot 13:00 uur, vrije inloop
Locatie: Gemeentehuis Súdwest-Fryslân, Marktstraat 5, Sneek (Waltaplein)

Meer nieuwsberichten

Informatief museumstuk over aardwarmte in de Tiid

“Wie had vier jaar geleden gedacht dat we het hier vandaag in Bolsward zouden hebben over geothermie?” Zo begon wethouder Faber zijn verhaal waarin hij benadrukt dat het zo snel gegaan is met de warmtetransitie. “Het is een complex verhaal, zeker met de huidige actualiteit, waarbij we ons afvragen of we afhankelijk willen zijn van gas uit landen als Rusland. Daarom zijn we ook zo blij met initiatieven uit onze gemeente, zoals dit, met als doel dat ook de opbrengsten in onze directe omgeving blijven en dat we daar met elkaar van profiteren”, sprak Faber vol trots

3 maart 2022

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op