Nieuws /

Bolsward – Het dolkomische Brabants Fietsharmonisch Orkest zorgde zaterdagmiddag in het centrum voor het nodige muzikale vermaak.
Dit muziekgezelschap op een 4 meter lange, zespersoons tandem, speelde al fietsend aanstekelijke en vrolijke muziek.
Daar bleef het niet bij, want de muzikanten stapten ook af en dan volgde meestal een absurde slapstick, waarbij toeschouwers vaak op het verkeerde been werden gezet.

Het Fietsorkest komt uit Eindhoven (opgericht in 2002) en treedt al jaren op straattheaterfestivals, in optochten, bij openluchtfeesten, bij de opening van wegen en fietspaden en in winkelcentra in binnen- en buitenland op.

Meer nieuwsberichten

Informatief museumstuk over aardwarmte in de Tiid

“Wie had vier jaar geleden gedacht dat we het hier vandaag in Bolsward zouden hebben over geothermie?” Zo begon wethouder Faber zijn verhaal waarin hij benadrukt dat het zo snel gegaan is met de warmtetransitie. “Het is een complex verhaal, zeker met de huidige actualiteit, waarbij we ons afvragen of we afhankelijk willen zijn van gas uit landen als Rusland. Daarom zijn we ook zo blij met initiatieven uit onze gemeente, zoals dit, met als doel dat ook de opbrengsten in onze directe omgeving blijven en dat we daar met elkaar van profiteren”, sprak Faber vol trots

3 maart 2022

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op