Nieuws /

Medio oktober komt na tien jaar een eind aan het KVO-voorzitterschap van Johan Kampinga te Bolsward. ,Het gezicht van de Hema in Bolsward’ verruilt de ene Hanzestad voor de andere: Zwolle. Onder leiding van Kampinga sleepten de Bolswarder winkeliers de eerste twee sterren binnen van het Keurmerk Veilig Ondernemen. De aanzet voor de derde ster werd in gang gezet, maar door het vertrek van Kampinga naar Zwolle, zal hij dit niet meer kunnen afmaken. Naast zijn KVO-activiteiten hield Kampinga zich ook bezig met het opzetten en beheren van de Whats App groep ,Bolsward Rekent Af’.
Vrijdagmiddag ontving Kampinga uit handen VOB bestuurslid Niels Engelmoer een grote mand met lekkere producten als dank voor de vele jaren dat hij voor de leden van eerst Bolsward Promotion en later de Vereniging Ondernemend Bolsward bezig is geweest.

Meer nieuwsberichten

Informatief museumstuk over aardwarmte in de Tiid

“Wie had vier jaar geleden gedacht dat we het hier vandaag in Bolsward zouden hebben over geothermie?” Zo begon wethouder Faber zijn verhaal waarin hij benadrukt dat het zo snel gegaan is met de warmtetransitie. “Het is een complex verhaal, zeker met de huidige actualiteit, waarbij we ons afvragen of we afhankelijk willen zijn van gas uit landen als Rusland. Daarom zijn we ook zo blij met initiatieven uit onze gemeente, zoals dit, met als doel dat ook de opbrengsten in onze directe omgeving blijven en dat we daar met elkaar van profiteren”, sprak Faber vol trots

3 maart 2022

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op