Nieuws /

Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering van de Vereniging Ondernemend Bolsward werd donderdagavond afscheid genomen van voorzitter Fer Grijmans en bestuurslid Ronald Velzen.

Grijmans was vanuit Bolsward Promotion, samen met Gerben Okkinga, vanaf 2016 de eerste voorzitter van de VOB. Na het afscheid van Okkinga was de leiding van de Bolswarder ondernemersvereniging in handen van Grijmans.

Ronald Velzen, voorzitter van het Parkmanagement Bolsward, was eveneens van de start van de VOB, lid van het bestuur.

Beide afscheidnemende bestuursleden werden toegesproken door Niels Engelmoer, die sprak van ,betrokken bestuurders, met open oog en oor voor de leden en Bolsward.’

Met bloemen, cadeau’s en applaus van de aanwezige leden werden Grijmans en Velzen bedankt.

Meer nieuwsberichten

Succesvolle deelname Koopmanswelvaart aan Victory Sail

Alkmaar - De viering van het 200 jarige bestaan van het Noordhollands Kanaal was aanleiding voor de Landelijke Vereniging tot Behoud van het Historische Bedrijfsvaartuig (LVBHB) om hun leden uit te nodigen naar Alkmaar te komen voor Victory Sail. Het evenement trok ruim 180 historische bedrijfsvaartuigen. Hart van het festival was het Victoriepark, waar op zaterdag en zondag allerlei activiteiten plaatsvonden. De historische bedrijfsvaartuigen, het zgn varend erfgoed, kregen een ligplaats toegewezen rondom het Noordhollands kanaal en in het centrum van de stad.

10 augustus 2019

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op