Nieuws /

Op de Marktstraat toonden de mannequins en dressmen zaterdagmiddag de nieuwste najaars- en wintermode van een twaalftal Bolswarder modezaken. Ondanks de wat frisse weersomstandigheden was er sprake van een flinke publieke belangstelling. De lange catwalk op de Marktstraat was ditmaal in twee delen opgebouwd. In het midden fungeerde een prieel als ,tussenstop’ en bood ruimte aan DJ Cloudz. Speaker Jan Ludema informeerde het publiek over de geshowde kleding.

Dissonant deze dag was de gemeente SWF, die ondanks een schriftelijke bevestiging, in gebreke was gebleven met de roodwitte schrikhekken. Toen zaterdagmorgen bleek dat deze er niet waren om het centrum af te zetten, moesten de BACleden in allerijl noodvoorzieningen treffen om het doorgaande verkeer tegen te houden.
Gelukkig hield de Arriva zich wel keurig aan haar toezegging en reden de bussen derhalve over de ,Singelroute’.

Het podium is dit seizoen 1 meter breder dan in het voorjaar. De presentatie is in handen van Jan Ludema.

De show begint om 14.00 uur en hieronder volgt de volgorde van de deelnemers. Nadat iedereen is geweest gaan we nog 1x achter elkaar aan voor de Grande Finale.

Dus het publiek kan daarna, vanaf (ongeveer) 15.15 uur heerlijk shoppen! We hebben 1 ronde met een Grande Finale dus. Voordat deze Grande Finale plaatsvindt zal er een trekking van de loterij zijn. Tijdens de modeshow lopen er dames rond die loten verkopen. (Let op de roze pruiken).

Meer nieuwsberichten

Informatief museumstuk over aardwarmte in de Tiid

“Wie had vier jaar geleden gedacht dat we het hier vandaag in Bolsward zouden hebben over geothermie?” Zo begon wethouder Faber zijn verhaal waarin hij benadrukt dat het zo snel gegaan is met de warmtetransitie. “Het is een complex verhaal, zeker met de huidige actualiteit, waarbij we ons afvragen of we afhankelijk willen zijn van gas uit landen als Rusland. Daarom zijn we ook zo blij met initiatieven uit onze gemeente, zoals dit, met als doel dat ook de opbrengsten in onze directe omgeving blijven en dat we daar met elkaar van profiteren”, sprak Faber vol trots

3 maart 2022

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op