Nieuws /

Enkele tientallen VOB leden bezochten donderdagmiddag UCC Coffee aan de Koopman Heeresweg. Al enkele jaren gaan VOB leden op excursie naar een Bolswarder bedrijf, en na Hochwald en Rentex Floron, was ditmaal UCC Coffee de excursiebestemming.

,,Het best bewaarde geheim van Bolsward, deze koffiebranderij”, vertelde Han Meij, HR-manager UCC Coffee Benelux B.V. bij de ontvangst. Na een introductie en voorlichting over het bedrijf UCC Coffee, werden de VOB leden in drie groepen verdeeld voor een rondleiding door de productie- en magazijnhallen.

De uur durende rondleiding gaf een goede indruk van de bedrijfsactivititeiten die zich binnen de muren van het pand aan de Koopman Heeresweg afspelen. Van het produceren van koffiepads tot het inpakken van theezakjes in doosjes werd van dichtbij bekeken. Ook de kwaliteitscontrole en het mengen van de verschillende koffiesoorten kwam aan bod. Al met al een geslaagde en leerzame excursie bij VOB lid UCC Coffee.


Na afloop kon onder het genot van een hapje en drankje nagepraat worden bij het Weeshuys.

Meer nieuwsberichten

Informatief museumstuk over aardwarmte in de Tiid

“Wie had vier jaar geleden gedacht dat we het hier vandaag in Bolsward zouden hebben over geothermie?” Zo begon wethouder Faber zijn verhaal waarin hij benadrukt dat het zo snel gegaan is met de warmtetransitie. “Het is een complex verhaal, zeker met de huidige actualiteit, waarbij we ons afvragen of we afhankelijk willen zijn van gas uit landen als Rusland. Daarom zijn we ook zo blij met initiatieven uit onze gemeente, zoals dit, met als doel dat ook de opbrengsten in onze directe omgeving blijven en dat we daar met elkaar van profiteren”, sprak Faber vol trots

3 maart 2022

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op