Nieuws /

Bolsward – Zaterdag is het weer zover, de jaarlijkse kinderrijke St. Maartenoptocht in het centrum van de stad. Ditmaal van 17.00 tot 18.30 uur. Zoals elk jaar met muziek en veel kinderen. Start vanaf het Broereplein, waarna de kinderen met lampions zingend langs de winkels gaan.

Tussen 17.00 en 19.00 rijdt het openbaar vervoer over de Gasthuissingel en Stoombootkade. Bovendien wordt de stad afgesloten met schrikhekken bij de entrees naar het centrum.
Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig om er weer een groot succes van te maken. De VOB rekent er op dat de winkeliers in het centrum weer volop meedoen aan deze kindvriendelijke Sint Maarten viering.

Meer nieuwsberichten

Informatief museumstuk over aardwarmte in de Tiid

“Wie had vier jaar geleden gedacht dat we het hier vandaag in Bolsward zouden hebben over geothermie?” Zo begon wethouder Faber zijn verhaal waarin hij benadrukt dat het zo snel gegaan is met de warmtetransitie. “Het is een complex verhaal, zeker met de huidige actualiteit, waarbij we ons afvragen of we afhankelijk willen zijn van gas uit landen als Rusland. Daarom zijn we ook zo blij met initiatieven uit onze gemeente, zoals dit, met als doel dat ook de opbrengsten in onze directe omgeving blijven en dat we daar met elkaar van profiteren”, sprak Faber vol trots

3 maart 2022

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op