Nieuws /

Visser Transporten Bolsward mag zich vanaf zaterdag 5 juni Hofleverancier noemen.

De eigenaren van het bedrijf, de broers Gjalt en Peter Visser ontvangen dan uit handen van commissaris van de Koning drs. A. M. Brok het predicaat met bijhorende oorkonde. Burgemeester De Vries van Súdwest-Fryslân is bij de uitreiking aanwezig.

De basis van Visser Transporten Bolsward werd in 1920 gelegd door Willem Visser, de grootvader van de huidige eigenaren. Wat begon als een eenmanszaak met een beurtvaartdienst tussen Bolsward en Harlingen groeide uit tot een internationaal opererende onderneming met 25 vrachtwagens en veertig werknemers. Naast transport houdt het bedrijf zich ook bezig met verhuizingen en opslag.

Zijne Majesteit de Koning kent de titel Hofleverancier toe aan kleine en middelgrote ondernemingen die van belang zijn voor de regio, een vooraanstaande plaats innemen in branche, een goede naam hebben en financieel gezond zijn.

(Eigen foto)

Meer nieuwsberichten

Informatief museumstuk over aardwarmte in de Tiid

“Wie had vier jaar geleden gedacht dat we het hier vandaag in Bolsward zouden hebben over geothermie?” Zo begon wethouder Faber zijn verhaal waarin hij benadrukt dat het zo snel gegaan is met de warmtetransitie. “Het is een complex verhaal, zeker met de huidige actualiteit, waarbij we ons afvragen of we afhankelijk willen zijn van gas uit landen als Rusland. Daarom zijn we ook zo blij met initiatieven uit onze gemeente, zoals dit, met als doel dat ook de opbrengsten in onze directe omgeving blijven en dat we daar met elkaar van profiteren”, sprak Faber vol trots

3 maart 2022

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op