Nieuws /

UCC Coffee Benelux heeft de Industributie Trofee 2020 gewonnen. Het Bolswarder bedrijf mocht deze trofee tijdens het jaarlijkse Industributiediner te Amsterdam in ontvangst nemen. In een jaarlijks onderzoek van Foodmagazine wordt de kwaliteit van de onderlinge samenwerking tussen handel en industrie in kaart gebracht. Hiervoor worden de handel en industrie gevraagd om elkaar aan de hand van vastgestelde criteria over en weer te beoordelen. In de 32ste editie van de Industributie trofee is UCC Coffee Benelux beoordeeld als de beste Private Label fabrikant in de categorie Kruidenierswaren!

Geduchte tegenstanders

De koffieproducent uit Bolsward heeft 15 andere concurrenten in deze categorie achter zich gelaten. Mark Duursma, Marketing Manager hierover: “een fantastische prestatie en een blijk van waardering van onze klanten voor onze mooie koffie- en theeproducten en onze toegevoegde waarde!”

Bewijs juiste koers

Het winnen van deze prijs, laat zien dat UCC Coffee Benelux een belangrijke partner is voor de Nederlandse retailers en dat de kwaliteit en prestaties van UCC Coffee Benelux op een hoog niveau staan. Dit blijkt uit het vrijgegeven jury rapport waarin alle scores en vergelijkingen met concurrenten terug te vinden zijn.

“Dit is de hoofdprijs in de levensmiddelenindustrie. Voor UCC Coffee Benelux is dit een geweldige stimulans om de ingeslagen weg te blijven volgen. UCC Coffee Benelux levert een totaaloplossing op het gebied van huismerk koffieproducten voor retail- en out-of-home bedrijven in heel Europa. En als we dan daarvoor de Industributie Trofee 2020 ontvangen, maakt het veel energie vrij om op de ingeslagen weg verder te bouwen.” Aldus Dolf Welmers, Commercieel Directeur bij UCC Coffee Benelux.

Meer nieuwsberichten

VOB ondernemersprijs 2023 voor Technisch Aannemersbedrijf Bloemhof

Onder grote belangstelling werd donderdagavond in de vernieuwde Wijnberg de ondernemersprijs 2023, bestaande uit een trofee en een oorkonde, uitgereikt aan Jaco en Freddy Bloemhof van het gelijknamige Technisch Aannemingsbedrijf.
Volgens de jury hebben de gebroeders Bloemhof sinds de oprichting van het bedrijf in 1995 steeds gekeken naar nieuwe ontwikkelingen en technieken om in te spelen op de behoeftes van hun klanten.
Vanaf de Gleibakkerij verhuisde het bedrijf in 2000 naar De Marne, waar het bedrijf gestaag verder groeide, zowel in werkoppervlakte als in activiteiten.
In bijna dertig jaar is Bloemhof Bolsward uitgegroeid tot een allround bedrijf met een hoogwaardig machinepark, een breed klantenbestand en een team van dertig jonge en enthousiaste medewerkers.
Sinds 2022 hebben Jaco en Freddy een stapje teruggedaan, maar hun gedrevenheid en betrokkenheid bij het bedrijf is gebleven.
In 2015 werd door de gebroeders Bloemhof het huidige Veerhuys aangekocht, zes jaar later werd daar het hotel/restaurant de Wijnberg aan toegevoegd. Zowel het Veerhuys als de Wijnberg werden na de aankoop grondig verbouwd en voegden nog meer uitstraling toe aan het Marktplein en Bolsward. De verdieping en het terras van de Wijnberg krijgen later nog een grondige update.

Bolsward In Zet trofee voor Dirk Jan de Rouwe

Tegelijk met de uitreiking van de ondernemersprijs 2023 werd de Bolsward In Zet trofee, eveneens een trofee en oorkonde uitgereikt aan Dirk Jan de Rouwe. De prijs werd uitgereikt door Ronald Velzen, voorzitter van het Parkmanagement Bolsward. Hij noemde De Rouwe een ,betrokken man op vele fronten, waarbij zijn communicatieve kwaliteiten opvallen’. ,Al jaren geleden heeft hij met vele anderen zich hard gemaakt voor het behoud van het zwembad. Verder leverde hij een bijdrage aan het behoud van het Ondernemersfonds Sudwest, is de oprichting van de Visiegroep voor een groot deel te danken aan de inzet van De Rouwe.’

23 maart 2024

Interessant kijkje in de keuken bij Bouwgroep Dijkstra Draisma

Eerder deze maand bezochten enkele tientallen VOB-leden het complex van Bouwgroep Dijkstra Draisma op de Marne. Jaarlijks wordt een ,gluren bij de buren’ evenement georganiseerd voor leden van de Vereniging Ondernemend Bolsward.

Dit jaar was Dijkstra Draisma de gastheer voor de nieuwsgierige VOB leden. In de ontvangstruimte werd men begroet en welkom geheten door Dirk-Jan de Rouwe, lid van het directieteam van de bouwgroep. In het kort legde hij uit wat het complex in Bolsward betekende voor de bouwgroep. Naast Bolsward beschikt Dijkstra Draisma over vestigingen in Dokkum en Groningen.
Na de uitleg van De Rouwe werd het gezelschap in drie groepen verdeeld voor een rondgang door het bedrijf.

Na bezichtiging van de kantoorruimtes en het magazijn, werden presentaties gegeven van onder andere verduurzaming en renovatie, het circulair bouwen, energietransitie en CO2-neutrale wijken van Dijkstra Draisma.
Het ,gluren bij de buren’ evenement werd vervolgens afgesloten met een hapje en een drankje in De Wijnberg.

28 oktober 2023

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op