Nieuws /

UCC Coffee Benelux B.V., Bolsward, is een van de zes genomineerde bedrijven in de Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar 2020. De andere genomineerden zijn:  Maarsingh & van Steijn (Leeuwarden), Bolt Kassasystemen/Mplus Kassa (Leeuwarden), Oreel Groep (Hallum), Spinder Stalinrichtingen (Drachten) en Friesland Lease BV (Drachten).

Dit jaar wordt voor de 30e keer de Friese Onderneming van het Jaar gekozen.  Een zelfstandig opererende werkgroep is verantwoordelijk voor het proces om tot zes genomineerden te komen. Deze genomineerden presenteren zichzelf aan de jury. De indruk die dit achterlaat is samen met de uitslag van de scans voor de jury voldoende input om uit de 6 genomineerden 3 finalisten te selecteren. Enkele weken later bezoekt de jury deze finalisten. De jury toetst dan alle indrukken van papier, aan de realiteit. Tot slot presenteren de finalisten zich op 7 april tijdens de finale. Uiteindelijk leiden al deze indrukken tot 1 winnaar.

Meer nieuwsberichten

Informatief museumstuk over aardwarmte in de Tiid

“Wie had vier jaar geleden gedacht dat we het hier vandaag in Bolsward zouden hebben over geothermie?” Zo begon wethouder Faber zijn verhaal waarin hij benadrukt dat het zo snel gegaan is met de warmtetransitie. “Het is een complex verhaal, zeker met de huidige actualiteit, waarbij we ons afvragen of we afhankelijk willen zijn van gas uit landen als Rusland. Daarom zijn we ook zo blij met initiatieven uit onze gemeente, zoals dit, met als doel dat ook de opbrengsten in onze directe omgeving blijven en dat we daar met elkaar van profiteren”, sprak Faber vol trots

3 maart 2022

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op