Nieuws /

De reisvoorstelling ,Doarp Europa’ van Tryater komt op vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober a.s., 20.00 uur, naar Ventura op de Marne 216. Deze meertalige locatievoorstelling maakt deel uit van het hoofdprogramma van Leeuwarden-Fryslan Culturele Hoofdstad 2018 en is ook geschikt voor niet-Friestaligen.
Tryater reist met deze voorstelling langs bedrijven, die geworteld zijn in Friesland, maar die connecties hebben over de gehele wereld. VOB lid Ventura is zo’n bedrijf. Meer informatie www.tryater.frl/show/doarp-europa. Kaarten te bestellen via tryater.nl.
De voorstelling bij Ventura vindt plaats i.s.m. het Marne Theater.

Meer nieuwsberichten

Informatief museumstuk over aardwarmte in de Tiid

“Wie had vier jaar geleden gedacht dat we het hier vandaag in Bolsward zouden hebben over geothermie?” Zo begon wethouder Faber zijn verhaal waarin hij benadrukt dat het zo snel gegaan is met de warmtetransitie. “Het is een complex verhaal, zeker met de huidige actualiteit, waarbij we ons afvragen of we afhankelijk willen zijn van gas uit landen als Rusland. Daarom zijn we ook zo blij met initiatieven uit onze gemeente, zoals dit, met als doel dat ook de opbrengsten in onze directe omgeving blijven en dat we daar met elkaar van profiteren”, sprak Faber vol trots

3 maart 2022

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op