Nieuws /

Snoozz Hotels uit Bolsward is als 750e ondernemer lid geworden van VVV Waterland van Friesland. Sinds de fusie van alle VVV’s in de gemeenten De Fryske Marren en Súdwest-Fryslân samen met Stichting Regiomarketing Zuidwest Friesland zijn er in totaal al 240 nieuwe leden bij gekomen, waarmee het aantal leden nu op 750 staat.

Directeur Floriaan Zwart: “Meer en meer toeristische ondernemers zien, juist in deze tijd, het belang van het lidmaatschap van de VVV. We treden steeds meer op als verbinder tussen deze ondernemers en bijvoorbeeld de gemeenten, Provinsje Fryslân en Merk Fryslân. Daarnaast hechten veel ondernemers belang aan het hebben van VVV winkels om toeristen te verwelkomen. Ook verzorgen we als VVV Waterland van Friesland de marketing van de regio. Om die reden zien we ook steeds meer winkels en horeca aansluiten, die hier ook het belang van in zien.” VVV Waterland van Friesland hoopt de komende twee jaar door te groeien naar 1.000 leden.Het werkgebied VVV Waterland van Friesland is groot, vanaf de Afsluitdijk tot aan Lemmer en van Joure en Sneek tot aan Bolsward. Waterland van Friesland heeft in dit gebied 32 VVV-locaties. Daarnaast wordt informatie verstrekt via de website en diverse publicaties. Een groot aantal recreatieve bedrijven is actief aangehaakt bij VVV Waterland van Friesland om Zuidwest Friesland verder op de kaart te zetten.

Op de foto: Regiospin Sietie Hoekstra van VVV Waterland van Friesland heet Annette Lunter van Snoozz Hotels uit Bolsward welkom als 750e lid.

11111 opmerking1 keer gedeeldLeukOpmerking plaatsenDelen

Meer nieuwsberichten

Informatief museumstuk over aardwarmte in de Tiid

“Wie had vier jaar geleden gedacht dat we het hier vandaag in Bolsward zouden hebben over geothermie?” Zo begon wethouder Faber zijn verhaal waarin hij benadrukt dat het zo snel gegaan is met de warmtetransitie. “Het is een complex verhaal, zeker met de huidige actualiteit, waarbij we ons afvragen of we afhankelijk willen zijn van gas uit landen als Rusland. Daarom zijn we ook zo blij met initiatieven uit onze gemeente, zoals dit, met als doel dat ook de opbrengsten in onze directe omgeving blijven en dat we daar met elkaar van profiteren”, sprak Faber vol trots

3 maart 2022

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op