Nieuws /

Bolsward – Al meer dan tien jaar organiseren de bewoners van het Groot- en Kleinzand op Pinksterzondag een rommelmarkt op de stoepen voor hun huizen.

Dat deze rommelmarkt langzaam maar zeker een vaste plaats heeft verworven in het Pinksterweekeinde bleek zondag, want er was een flinke publieke belangstelling in beide straten.
De omstandigheden waren zondag bovendien prima, waardoor de standhouders weinig klachten hadden. Daarnaast was er sprake van een levendige handel, waardoor het ook nog een zakcentje opleverde. Naast het gevarieerde aanbod, van boeken tot kleding en van brocante tot huishoudelijke apparatuur, was er muziek van het Majelkoor en een demonstratie natuursteenbewerking van de Vrije Geest.

Meer nieuwsberichten

Informatief museumstuk over aardwarmte in de Tiid

“Wie had vier jaar geleden gedacht dat we het hier vandaag in Bolsward zouden hebben over geothermie?” Zo begon wethouder Faber zijn verhaal waarin hij benadrukt dat het zo snel gegaan is met de warmtetransitie. “Het is een complex verhaal, zeker met de huidige actualiteit, waarbij we ons afvragen of we afhankelijk willen zijn van gas uit landen als Rusland. Daarom zijn we ook zo blij met initiatieven uit onze gemeente, zoals dit, met als doel dat ook de opbrengsten in onze directe omgeving blijven en dat we daar met elkaar van profiteren”, sprak Faber vol trots

3 maart 2022

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op