Nieuws /

BOLSWARD – Rentex Floron in Bolsward is geselecteerd om het nieuwe Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht van schoon textiel en dienstkleding te voorzien. Vorig jaar heeft het ziekenhuis na een intensief tendertraject voor de dienstverlening van Rentex Floron gekozen.
Afgelopen dinsdag heeft Koningin Máxima, het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht officieel geopend. Dit unieke, nieuwe ziekenhuis loopt in Europa voorop als het gaat om de bundeling van zorg, onderzoek, onderwijs en opleiding op één locatie. Bij de bouw van het nieuwe ziekenhuis is hiervoor gekozen om de overlevings- en genezingskansen voor kinderen met kanker te vergroten en de kwaliteit van (over)leven te bevorderen.

,,Vanzelfsprekend zijn wij megatrots dat het Prinses Máxima Centrum voor ons als wasserij heeft gekozen”, aldus Titus Mulder, algemeen directeur Rentex Floron. ,,Ons familiebedrijf loopt voorop als het gaat om duurzaamheid en we onderscheiden ons door gebruik te maken van milieuvriendelijke wasmiddelen, een eigen waterzuiveringsinstallatie en het hergebruiken van energie. Het ziekenhuis heeft een vooruitstrevend MVO-beleid en hier hebben wij als wasserij op ingespeeld door het leveren van 100 procent groene dienstkleding.”

Naast het Prinses Máxima Centrum gaat Rentex Floron binnenkort ook hun dienstverlening opstarten bij een nieuwe zorggroep in Amsterdam.
(Bron Bolswards Nieuwsblad)

Meer nieuwsberichten

Informatief museumstuk over aardwarmte in de Tiid

“Wie had vier jaar geleden gedacht dat we het hier vandaag in Bolsward zouden hebben over geothermie?” Zo begon wethouder Faber zijn verhaal waarin hij benadrukt dat het zo snel gegaan is met de warmtetransitie. “Het is een complex verhaal, zeker met de huidige actualiteit, waarbij we ons afvragen of we afhankelijk willen zijn van gas uit landen als Rusland. Daarom zijn we ook zo blij met initiatieven uit onze gemeente, zoals dit, met als doel dat ook de opbrengsten in onze directe omgeving blijven en dat we daar met elkaar van profiteren”, sprak Faber vol trots

3 maart 2022

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op