Nieuws /

Op de CINET Global Best Practices Awards 2018, onlangs in Milaan, Italië, presenteerde Rentex Floron zichzelf in een pitch presentatie van 3 minuten voor de internationale GBPAP 2018 Jury. Hieraan was een officiële selectieprocedure voorafgegaan. De presentatie van Rentex Floron resulteerde in een 5e plaats in de categorie Industrial Textile Services van de 150 officieel geregistreerde buitengewone professionele textielverzorgingsbedrijven uit 40 landen. De presentatie van het Bolswarder bedrijf werd door een internationale jury met een evaluatiescore van 40,4 gewaardeerd.

Rentex Floron was al trots om te worden geselecteerd en helemaal trots op deze prijs. ,,Het toont onze focus op het zo goed mogelijk bedienen van onze klanten”, aldus een woordvoerder van het bedrijf.
CINET, de internationale overkoepelende organisatie voor professionele textielverzorging (PTC), organiseerde het prijzenprogramma door alle leden, relaties en belanghebbenden over de hele wereld uit te nodigen om deel te nemen aan dit evenement.
Bedrijven werden geëvalueerd door de onafhankelijke International GBPA 2018 jury, bestaande uit vertegenwoordigers van vakbladen, consultants en handelsverenigingen uit 20 landen binnen de PTC-industrie.

Op de foto algemeen directeur Titus Mulder tijdens de prijsuitreiking.

Op de foto: Titus en Marije Mulder.

Meer nieuwsberichten

Informatief museumstuk over aardwarmte in de Tiid

“Wie had vier jaar geleden gedacht dat we het hier vandaag in Bolsward zouden hebben over geothermie?” Zo begon wethouder Faber zijn verhaal waarin hij benadrukt dat het zo snel gegaan is met de warmtetransitie. “Het is een complex verhaal, zeker met de huidige actualiteit, waarbij we ons afvragen of we afhankelijk willen zijn van gas uit landen als Rusland. Daarom zijn we ook zo blij met initiatieven uit onze gemeente, zoals dit, met als doel dat ook de opbrengsten in onze directe omgeving blijven en dat we daar met elkaar van profiteren”, sprak Faber vol trots

3 maart 2022

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op