Nieuws /

BOLSWARD ,,Mensen, doe je zaken in Bolsward.” Die oproep doet Niels Engelmoer, voorzitter van de Vereniging Ondernemend Bolsward (VOB). Daarmee indirect: laat het online shoppen even voor wat het is. ,,Zeker nu, en ook straks weer. Steun de ondernemers. Daar vallen natuurlijk wat klappen, met name de horeca. Daar kunnen wij als VOB weinig tegenover zetten, maar het is van het grootste belang dat zaken in de binnenstad doorgaan.”

Ook roept Engelmoer op tot pin-betalingen. ,,Als je ziet hoeveel mensen nog contant wil betalen.. Eigenlijk moet het niet meer. Eigenlijk moeten we met z’n allen pinnen, en dan het liefst draadloos.”

Tot slot: ,,We moeten met zijn allen om elkaar denken, houd de ouderen en kwetsbaren uit de wind en doe ook de noodzakelijke dingen voor hen. Maar denk ook om de ondernemers die gedupeerd zijn of gedupeerd worden.”

(Bron: Bolswards Nieuwsblad)

Meer nieuwsberichten

Informatief museumstuk over aardwarmte in de Tiid

“Wie had vier jaar geleden gedacht dat we het hier vandaag in Bolsward zouden hebben over geothermie?” Zo begon wethouder Faber zijn verhaal waarin hij benadrukt dat het zo snel gegaan is met de warmtetransitie. “Het is een complex verhaal, zeker met de huidige actualiteit, waarbij we ons afvragen of we afhankelijk willen zijn van gas uit landen als Rusland. Daarom zijn we ook zo blij met initiatieven uit onze gemeente, zoals dit, met als doel dat ook de opbrengsten in onze directe omgeving blijven en dat we daar met elkaar van profiteren”, sprak Faber vol trots

3 maart 2022

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op