Nieuws /

Rentex Floron is al sinds 1913 gevestigd in Bolsward en is uitgegroeid van lokale wasserij tot aan een van de marktleiders in Nederland. Als vooruitstrevende en innovatieve wasserij verzorgen wij de reiniging van textiel voor ziekenhuizen en zorginstellingen in heel Nederland.

Op zaterdag 30 september aanstaande bent u van harte uitgenodigd een kijkje te nemen achter de schermen bij Rentex Floron. Tijdens de Open Dag is onze productie tussen 10.00 en 14.00 uur in bedrijf en vertellen onze enthousiaste medewerkers u graag meer over de werkzaamheden die zij verrichten.

Ook zijn er allerlei activiteiten voor bezoekers. Wij organiseren deze dag rondleidingen door de productie, in samenwerking met partnerbedrijven worden er interessante presentaties gegeven en u kunt zelf ervaren wat het werken in een wasserij allemaal inhoudt. Voor de kinderen zijn er leuke kinderactiviteiten met schminken, een springkussen en andere verrassingen. Natuurlijk staat er een hapje en een drankje voor u klaar! Aanmelden voor de Open Dag is niet verplicht maar we stellen het natuurlijk zeer op prijs uw opgave te mogen ontvangen.

Deelnemende partnerbedrijven aan deze dag zijn:
-Werff Talent – logistiek personeel
-Christeyns – onze partner in hygiënechemie
-Bedrijfswagen Service Friesland
-Timing Uitzendbureau
-Empatec
-De Berkel – leverancier bedrijfskleding & werkkleding

Meld u hier aan voor de Open Dag. Het is niet verplicht om u aan te melden maar we stellen het zeer op prijs uw opgave te ontvangen.

Contactgegevens
Rentex Floron B.V. Koopman Heeresweg 2 NL- 8701 PR Bolsward, tel. 0515 – 57 89 89 Einfo@rentexfloron.nl. Klantenservice
T0515 – 57 89 00 Eklantenservice@rentexfloron.nl

Meer nieuwsberichten

Informatief museumstuk over aardwarmte in de Tiid

“Wie had vier jaar geleden gedacht dat we het hier vandaag in Bolsward zouden hebben over geothermie?” Zo begon wethouder Faber zijn verhaal waarin hij benadrukt dat het zo snel gegaan is met de warmtetransitie. “Het is een complex verhaal, zeker met de huidige actualiteit, waarbij we ons afvragen of we afhankelijk willen zijn van gas uit landen als Rusland. Daarom zijn we ook zo blij met initiatieven uit onze gemeente, zoals dit, met als doel dat ook de opbrengsten in onze directe omgeving blijven en dat we daar met elkaar van profiteren”, sprak Faber vol trots

3 maart 2022

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op