Nieuws /

Ondernemersbijeenkomsten: De Nieuwe Afsluitdijk & Nederland Waterland 2018

De Nieuwe Afsluitdijk organiseert twee inspiratiebijeenkomsten voor ondernemers, professionals en (beleids)medewerkers in de toeristisch-recreatieve sector. Aan beide kanten van de Afsluitdijk bent u van harte welkom. De bijeenkomst is gratis, maar meld je nu alvast aan, want vol = vol!

23 januari 2017 14.30 tot 18.00 uur bij Beach Hotel De Vigilante in Makkum
30 januari 2017 14.30 tot 18.00 uur bij Van der Valk Hotel Wieringermeer in Wieringerwerf

De Afsluitdijk wordt straks de centrale plek tussen het IJsselmeer, werelderfgoed Woudagemaal en Waddenzee. Een toplocatie waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, waar men informatie krijgt over de vele verhalen die op en rond de Afsluitdijk te vertellen zijn en waar een gevarieerde programma voor publiek uit binnen- en buitenland aangeboden wordt. Het economische effect hiervan moet tastbaar worden voor de (recreatie)ondernemers die in de regio aan weerskanten van de dijk – en verder langs de Waddenzeekust – hun onderneming hebben. Maar ook voor hen die mogelijkheden zien in nieuwe activiteiten, arrangementen of andere koppelingen op of rondom de Afsluitdijk.

Om de spreiding van toeristen te bevorderen, is een uitgekiende marketingstrategie opgesteld die beoogde bezoekers uit België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en de USA op allerlei manieren benadert. Daar kunt u als ondernemer van meeprofiteren. Hoe en wanneer, dat vertellen ze je graag op de ondernemersbijeenkomsten van 23 en 30 januari 2017.

Meer informatie is te vinden op de website www.deafsluitdijk.nl/activiteiten/ondernemersbijeenkomsten/. Hier kun je je ook aanmelden voor de cursus!

Meer nieuwsberichten

Informatief museumstuk over aardwarmte in de Tiid

“Wie had vier jaar geleden gedacht dat we het hier vandaag in Bolsward zouden hebben over geothermie?” Zo begon wethouder Faber zijn verhaal waarin hij benadrukt dat het zo snel gegaan is met de warmtetransitie. “Het is een complex verhaal, zeker met de huidige actualiteit, waarbij we ons afvragen of we afhankelijk willen zijn van gas uit landen als Rusland. Daarom zijn we ook zo blij met initiatieven uit onze gemeente, zoals dit, met als doel dat ook de opbrengsten in onze directe omgeving blijven en dat we daar met elkaar van profiteren”, sprak Faber vol trots

3 maart 2022

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op