Nieuws /

Veel ondernemers staan in deze Corona-periode voor een enorme uitdaging waarbij het moeilijk te voorspellen is hoe de (nabije) toekomst eruit zal zien. Gemeente Súdwest-Fryslân vindt het juist daarom belangrijk dat ondernemers met elkaar en met de gemeente in gesprek blijven. Daarom wordt op 15 februari van 20.00 – 21.30 uur een digitale ondernemersavond met het thema ‘Perspectief voor de toekomst’ georganiseerd.

Wat kun je verwachten?

Het wordt een avond om te informeren, inspireren, discussiëren, maar ook om van elkaar te leren zodat we samen sterker de toekomst aankunnen!

We gaan in gesprek met experts die kennis hebben van de lokale economie. Maar ook delen verschillende ondernemers, waaronder Syb van der Ploeg, hun ervaringen en is er de mogelijkheid om online te netwerken.

Het wordt een avond waarbij je actief kunt deelnemen en je vragen kunt stellen via de chat. Ook gaan we in kleine groepen met elkaar in gesprek.

Hoe werkt het?

Je kunt de online ondernemersavond bijwonen via een livestream. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een link naar de livestream.

Meld je aan!

Bezoek de website van de gemeente SWF om je aan te melden voor de ondernemersavond. Als je je voor 11 februari aanmeldt en je adresgegevens invult, dan krijg je een leuke verrassing thuisgestuurd die je deelname nog specialer maakt.

Meer nieuwsberichten

Informatief museumstuk over aardwarmte in de Tiid

“Wie had vier jaar geleden gedacht dat we het hier vandaag in Bolsward zouden hebben over geothermie?” Zo begon wethouder Faber zijn verhaal waarin hij benadrukt dat het zo snel gegaan is met de warmtetransitie. “Het is een complex verhaal, zeker met de huidige actualiteit, waarbij we ons afvragen of we afhankelijk willen zijn van gas uit landen als Rusland. Daarom zijn we ook zo blij met initiatieven uit onze gemeente, zoals dit, met als doel dat ook de opbrengsten in onze directe omgeving blijven en dat we daar met elkaar van profiteren”, sprak Faber vol trots

3 maart 2022

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op