Nieuws /

Okkinga Communicatie neemt Invite Vastgoedcommunicatie over, dé specialist in vastgoedcommunicatie. Zij ontwikkelen campagnes waarbij o.a. 3d visualisaties, virtual reality, animaties en artist impressions worden toegepast. Deze technieken zijn niet alleen voor de vastgoedbranche interessant, maar ook voor klanten van Okkinga.

Zoals we van een dynamisch bureau mogen verwachten is Okkinga Communicatie continu alert op ontwikkelingen in de markt en altijd op zoek naar manieren om de dienstverlening te verbeteren en te verbreden. De overname van Invite Vastgoedcommunicatie is daarvan een gevolg. Invite uit Heerenveen is al 12 jaar dé specialist in vastgoedcommunicatie voor projectontwikkelaars, woningcorporaties, gemeenten, makelaars en architecten door geheel Nederland.

De uitbreiding per 13 februari 2017 stelt Okkinga Communicatie in staat om de vraag uit de aantrekkende markt met nog meer expertise te bedienen. Gerben Okkinga licht toe: “Met Invite halen we een viertal specialisten in huis die dagelijks bezig zijn met communicatievraagstukken in de vastgoedmarkt. Invite ontwikkelt campagnes waarbij o.a. 3d visualisaties, virtual reality, animaties en artist impressions worden toegepast. Technieken die niet alleen voor de vastgoedbranche interessant zijn! We kijken ernaar uit met hen samen te werken in ons pand in Bolsward”. Menno de Roos vult aan “Waarom de keuze om ons aan te sluiten bij Okkinga Communicatie? Om de klanten van zowel Okkinga als Invite op alle gebieden nog meer capaciteit en meer specialismes onder één dak te kunnen bieden. Synergie!”

Meer nieuwsberichten

Informatief museumstuk over aardwarmte in de Tiid

“Wie had vier jaar geleden gedacht dat we het hier vandaag in Bolsward zouden hebben over geothermie?” Zo begon wethouder Faber zijn verhaal waarin hij benadrukt dat het zo snel gegaan is met de warmtetransitie. “Het is een complex verhaal, zeker met de huidige actualiteit, waarbij we ons afvragen of we afhankelijk willen zijn van gas uit landen als Rusland. Daarom zijn we ook zo blij met initiatieven uit onze gemeente, zoals dit, met als doel dat ook de opbrengsten in onze directe omgeving blijven en dat we daar met elkaar van profiteren”, sprak Faber vol trots

3 maart 2022

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op