Nieuws /

ITS Reizen uit Bolsward heeft vorige week een fonkelnieuwe, wederom in koninklijk blauw uitgevoerde, touringcar in gebruik genomen. Sinds de oprichting van dit bedrijf in 1989 is dit alweer de 20e touringcar die door ITS in gebruik wordt genomen.

De nieuwste aanwinst betreft een touringcar gebouwd door het Daimler concern met de merknaam Mercedes Benz Tourismo. Volgens Anne Mulder, mede-eigenaar van ITS Reizen, is deze touringcar speciaal ingericht met luxe zitgroepen met tafels. ,,In totaal kunnen er zo’n 43 passgiers in deze bus. Het is echter wat de klant wil, een tafel meer of minder in de bus, dat bepaalt uiteindelijk het aantal passagiers.”
Uiteraard is het voertuig uitgerust met alle comfort en veiligheidsfaciliteiten op het hoogste niveau.

Dit seizoen staan met deze luxe touringcar onder andere reizen gepland voor speciale groepen naar Cannes, Nice en Monaco en rondritten in Noorwegen, Zweden en Finland.

ITS Reizen beschikt nu over twee VIP-bussen, waarvan één de officiële bus van de provincie is en dus voorzien is van het logo van de provincie. Deze bus heeft een salonachtig interieur met achterin een rondzit in U-vorm en om tafeltjes gegroepeerde stoelen.
Voor mensen die slecht ter been zijn of aan een rolstoel gebonden zijn, heeft ITS een speciale bus met verlaagde instap en een rolstoellift. De indeling is variabel, maar veelvoorkomend is 10 rolstoelen en 35 vaste stoelen. Speciaal voor touroperators en grotere gezelschappen is de 91-persoons dubbeldekker.

Meer nieuwsberichten

Informatief museumstuk over aardwarmte in de Tiid

“Wie had vier jaar geleden gedacht dat we het hier vandaag in Bolsward zouden hebben over geothermie?” Zo begon wethouder Faber zijn verhaal waarin hij benadrukt dat het zo snel gegaan is met de warmtetransitie. “Het is een complex verhaal, zeker met de huidige actualiteit, waarbij we ons afvragen of we afhankelijk willen zijn van gas uit landen als Rusland. Daarom zijn we ook zo blij met initiatieven uit onze gemeente, zoals dit, met als doel dat ook de opbrengsten in onze directe omgeving blijven en dat we daar met elkaar van profiteren”, sprak Faber vol trots

3 maart 2022

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op