Nieuws /

Jorritsma Bouw heeft eind december het nieuwe woon- en behandelcentrum Parkhove in de wijk Achter de Hoven in Leeuwarden opgeleverd. Parkhove werd gebouwd voor zorgorganisatie KwadrantGroep.
De officiële oplevering werd gecoördineerd door de heer Rozendal van KwadrantGroep en bestond uit een gezamenlijke ronde door het gebouw en de sleuteloverdracht.
Bij de oplevering waren ook VNL architecten, Sweco, Pranger Rosier en Jorritsma Bouw aanwezig. Jorritsma Bouw maakte gebruik van ED Controls waardoor het gebouw transparant en efficiënt kon worden opgeleverd. Het gebouw werd binnen de planning en het budget opgeleverd. Het woon- en behandelcentrum wordt in mei officieel geopend.

Meer nieuwsberichten

Informatief museumstuk over aardwarmte in de Tiid

“Wie had vier jaar geleden gedacht dat we het hier vandaag in Bolsward zouden hebben over geothermie?” Zo begon wethouder Faber zijn verhaal waarin hij benadrukt dat het zo snel gegaan is met de warmtetransitie. “Het is een complex verhaal, zeker met de huidige actualiteit, waarbij we ons afvragen of we afhankelijk willen zijn van gas uit landen als Rusland. Daarom zijn we ook zo blij met initiatieven uit onze gemeente, zoals dit, met als doel dat ook de opbrengsten in onze directe omgeving blijven en dat we daar met elkaar van profiteren”, sprak Faber vol trots

3 maart 2022

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op