Nieuws /

WIERINGERWERF – Jorritsma Bouw BV uit Bolsward gaat de nieuwe gemeentewerf en de nieuwe locatie van politie, brandweer en ambulance aan de Medemblikkerweg in Wieringerwerf bouwen. Vorige week hebben Jorritsma Bouw en Hollands Kroon de aannemingsovereenkomst getekend.

De omgevingsvergunning voor de nieuwbouw van de gemeentewerf en de nieuwe locatie van politie, brandweer en ambulance in Wieringerwerf is eerder dit jaar verleend. Daarna volgde de aanbesteding die is gewonnen door Jorritsma Bouw BV. Daarmee is de volgende belangrijke stap gezet in de ontwikkeling van dit nieuwe gebouw aan de Medemblikkerweg. De sloop en bouw starten voor de bouwvakantie. De planning is dat het gebouw aan het eind van het eerste kwartaal van 2020 in gebruik genomen wordt.

Wethouder Theo Groot van de gemeente Hollands Kroon is blij met de voortgang van dit project: “Jorritsma Bouw BV is een aannemer met naam en ervaring. Ik heb er alle vertrouwen in dat we met deze aannemer een prachtig resultaat gaan neerzetten.”

Meer nieuwsberichten

Succesvolle deelname Koopmanswelvaart aan Victory Sail

Alkmaar - De viering van het 200 jarige bestaan van het Noordhollands Kanaal was aanleiding voor de Landelijke Vereniging tot Behoud van het Historische Bedrijfsvaartuig (LVBHB) om hun leden uit te nodigen naar Alkmaar te komen voor Victory Sail. Het evenement trok ruim 180 historische bedrijfsvaartuigen. Hart van het festival was het Victoriepark, waar op zaterdag en zondag allerlei activiteiten plaatsvonden. De historische bedrijfsvaartuigen, het zgn varend erfgoed, kregen een ligplaats toegewezen rondom het Noordhollands kanaal en in het centrum van de stad.

10 augustus 2019

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op