Nieuws /

WIERINGERWERF – Jorritsma Bouw BV uit Bolsward gaat de nieuwe gemeentewerf en de nieuwe locatie van politie, brandweer en ambulance aan de Medemblikkerweg in Wieringerwerf bouwen. Vorige week hebben Jorritsma Bouw en Hollands Kroon de aannemingsovereenkomst getekend.

De omgevingsvergunning voor de nieuwbouw van de gemeentewerf en de nieuwe locatie van politie, brandweer en ambulance in Wieringerwerf is eerder dit jaar verleend. Daarna volgde de aanbesteding die is gewonnen door Jorritsma Bouw BV. Daarmee is de volgende belangrijke stap gezet in de ontwikkeling van dit nieuwe gebouw aan de Medemblikkerweg. De sloop en bouw starten voor de bouwvakantie. De planning is dat het gebouw aan het eind van het eerste kwartaal van 2020 in gebruik genomen wordt.

Wethouder Theo Groot van de gemeente Hollands Kroon is blij met de voortgang van dit project: “Jorritsma Bouw BV is een aannemer met naam en ervaring. Ik heb er alle vertrouwen in dat we met deze aannemer een prachtig resultaat gaan neerzetten.”

Meer nieuwsberichten

Informatief museumstuk over aardwarmte in de Tiid

“Wie had vier jaar geleden gedacht dat we het hier vandaag in Bolsward zouden hebben over geothermie?” Zo begon wethouder Faber zijn verhaal waarin hij benadrukt dat het zo snel gegaan is met de warmtetransitie. “Het is een complex verhaal, zeker met de huidige actualiteit, waarbij we ons afvragen of we afhankelijk willen zijn van gas uit landen als Rusland. Daarom zijn we ook zo blij met initiatieven uit onze gemeente, zoals dit, met als doel dat ook de opbrengsten in onze directe omgeving blijven en dat we daar met elkaar van profiteren”, sprak Faber vol trots

3 maart 2022

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op