Nieuws /

Bolsward – Het Marktplein in Bolsward vormt zaterdag 17 augustus het decor voor het Fryske Cocktail Kampioenschap. Vanaf 16:00 uur zullen acht deelnemers hun kwaliteiten tonen en gaan de lekkerste cocktail maken. Elke cocktail wordt op basis van Sonnema Berenburg gemaakt.

De jury bestaat onder andere uit Rudy van der Brink -professioneel cocktailshaker- en Milan Smit, horeca vertegenwoordiger van Sonnema Berenburg en zeer ervaren binnen de cocktailscene. De deskundige jury zal de cocktails beoordelen op smaak, creativiteit en uitstraling van de cocktail.

De deelnemers strijden om de hoofdprijs voor twee personen naar de cocktailstad Berlijn. Het publiek kan ook stemmen! De favoriete cocktail van het publiek zal het gehele zomerseizoen geschonken worden op het terras van Hotel de Wijnberg.

Op 17 augustus kunnen de gemaakte cocktails natuurlijk geproefd en besteld worden op de terrassen van De Wijnberg en het Veerhuys. Iedereen is welkom te kijken en te proeven!

De prijsuitreiking is om 21:30 uur, waarna het cocktailfestijn wordt afgesloten door een DJ met zomerse muziek.

De organisatie is in handen van hotel De Wijnberg, het Veerhuys en Sonnema Berenburg. Belangstellenden die mee willen doen aan het Fryske Cocktail Kampioenschap cocktail maken kunnen zich nog aanmelden via: info@sonnema.nl .

Meer nieuwsberichten

Succesvolle deelname Koopmanswelvaart aan Victory Sail

Alkmaar - De viering van het 200 jarige bestaan van het Noordhollands Kanaal was aanleiding voor de Landelijke Vereniging tot Behoud van het Historische Bedrijfsvaartuig (LVBHB) om hun leden uit te nodigen naar Alkmaar te komen voor Victory Sail. Het evenement trok ruim 180 historische bedrijfsvaartuigen. Hart van het festival was het Victoriepark, waar op zaterdag en zondag allerlei activiteiten plaatsvonden. De historische bedrijfsvaartuigen, het zgn varend erfgoed, kregen een ligplaats toegewezen rondom het Noordhollands kanaal en in het centrum van de stad.

10 augustus 2019

Bent u de gelukkige winnaar?

Afgelopen weekend heeft notaris Edwin Troost van Detmar en Troost Notariskantoor de trekking van de loterij voor de zwem11stedentocht verricht. De tussenstand van de opbrengst van de loten is ruim € 20.000,=. Alle bedrijven hebben de prijzen gesponsord en Drukkerij van der Eems heeft samen met Rentex Floron en ZWF Ontwerp de kosten voor haar rekening genomen voor het drukken van de loten. Zo kan elke euro van de verkoop naar de Maarten van der Weijden Foundation!
Kijk snel hieronder of u 1 van de gelukkige winnaars bent:
1e prijs: Sams merung Qled Q8 65" TV met soundbar, EP Mensonides, lotnummer 33593;
2e prijs: Fiets Trek Dual Sport, Rijwielhandel De Kroon, lotnummer 32980.
Klik op bericht voor overige prijzen....

15 juli 2019

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op