Nieuws /

De nieuwjaarsbijeenkomst voor leden van de Vereniging Ondernemend Bolsward, traditioneel met snert, roggebrood, spek en broodjes, trok donderdagavond bijna 90 ondernemers naar De Wijnberg. De aanwezige ondernemers kwamen zowel uit de binnenstad, als van de bedrijvenparken.
Nadat iedereen elkaar met de ,beste wensen’ had begroet en het nieuwe jaar al was ingedronken, opende voorzitter Fer Grijmans de avond met een korte terugblik op 2018 en een eveneens kort vooruitzicht naar 2019. ,,Een jaar waarin veel zaken aangepakt worden”, aldus Grijmans, die onder andere wees op zaken als woningbouw, uitbreiding bedrijfsterreinen, maar ook naar de herinrichting van de binnenstad en de verbouw van het stadhuis.
Aansluitend lieten de VOB leden zich de nieuwjaarsmaaltijd goed smaken en werd er nog lang nagepraat over allerlei zaken die zich in Bolsward afspelen.

Meer nieuwsberichten

Informatief museumstuk over aardwarmte in de Tiid

“Wie had vier jaar geleden gedacht dat we het hier vandaag in Bolsward zouden hebben over geothermie?” Zo begon wethouder Faber zijn verhaal waarin hij benadrukt dat het zo snel gegaan is met de warmtetransitie. “Het is een complex verhaal, zeker met de huidige actualiteit, waarbij we ons afvragen of we afhankelijk willen zijn van gas uit landen als Rusland. Daarom zijn we ook zo blij met initiatieven uit onze gemeente, zoals dit, met als doel dat ook de opbrengsten in onze directe omgeving blijven en dat we daar met elkaar van profiteren”, sprak Faber vol trots

3 maart 2022

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op