Nieuws /

Door de Stichting Familieonderneming is Fritom genomineerd voor de Familiebedrijven Award. Deze award wordt jaarlijks uitgereikt. Familiebedrijven vormen de ruggengraat van de Nederlandse economie, zijn belangrijk voor innovatie en verantwoordelijk voor bijna de helft van de werkgelegenheid in ons land. De Stichting Familieonderneming is speciaal in het leven geroepen ter ondersteuning van het Nederlandse familiebedrijf.

KPMG heeft inmiddels uit 500 familiebedrijven een eerste selectie gemaakt van de Top 7 van familiebedrijven: familiebedrijven die uitblinken. Criteria hiervoor zijn o.m.: familie, cultuur, governance, continuïteit, financiële prestaties, groei, internationalisatie, maatschappelijke betrokkenheid en innovatie.

Fritom behoort tot deze genomineerde 7 familiebedrijven. Op 22 januari a.s. presenteren de kandidaten zich aan een achtkoppige jury. De jury kiest uit deze bedrijven 4 finalisten. De winnaar, het in de ogen van de jury meest excellerende Nederlandse familiebedrijf, krijgt de award uiteindelijk op 10 april a.s. uitgereikt.

,,Fritom is trots op het feit dat ze een familiebedrijf is. Dat we nu ook nog eens tot de 7 genomineerde bedrijven behoren, vinden we een hele eer. En wie weet hoever we nog komen…”, aldus de woordvoerder van Fritom.

Meer nieuwsberichten

Informatief museumstuk over aardwarmte in de Tiid

“Wie had vier jaar geleden gedacht dat we het hier vandaag in Bolsward zouden hebben over geothermie?” Zo begon wethouder Faber zijn verhaal waarin hij benadrukt dat het zo snel gegaan is met de warmtetransitie. “Het is een complex verhaal, zeker met de huidige actualiteit, waarbij we ons afvragen of we afhankelijk willen zijn van gas uit landen als Rusland. Daarom zijn we ook zo blij met initiatieven uit onze gemeente, zoals dit, met als doel dat ook de opbrengsten in onze directe omgeving blijven en dat we daar met elkaar van profiteren”, sprak Faber vol trots

3 maart 2022

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op