Nieuws /

De verhuizing van de voordeur van het gemeentehuis naar Marktstraat wordt op zaterdag 2 februari gevierd met een Open Dag vol activiteiten: van een speurtocht tot en met een wintermarkt, ijsbaan én koek en zopie.

Alle inwoners van Súdwest-Fryslân zijn tussen 12.00 en 18.00 uur van harte welkom in de Marktstraat in Sneek. Tijdens de Open Dag wordt ook de naam van het nieuwe publiekscentrum onthuld.

Verder wordt in de hal van het publiekscentrum een digitale expositie geopend, bestaande uit portretten van 89 inwoners in de leeftijd van 1 tot en met 89 jaar, eentje uit elk van 89 dorpen en steden.

Bent u benieuwd naar het nieuwe publiekscentrum? Kom dan langs op zaterdag 2 februari. Medewerkers van de gemeente laten graag zien hoe zij hun gasten ontvangen. Ook kunnen bezoekers op deze dag tekst en uitleg krijgen over digitale aanvragen.

Meer nieuwsberichten

Informatief museumstuk over aardwarmte in de Tiid

“Wie had vier jaar geleden gedacht dat we het hier vandaag in Bolsward zouden hebben over geothermie?” Zo begon wethouder Faber zijn verhaal waarin hij benadrukt dat het zo snel gegaan is met de warmtetransitie. “Het is een complex verhaal, zeker met de huidige actualiteit, waarbij we ons afvragen of we afhankelijk willen zijn van gas uit landen als Rusland. Daarom zijn we ook zo blij met initiatieven uit onze gemeente, zoals dit, met als doel dat ook de opbrengsten in onze directe omgeving blijven en dat we daar met elkaar van profiteren”, sprak Faber vol trots

3 maart 2022

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op