Nieuws /

Tijdens de bijeenkomst van nlgroeit in Thialf te Heerenveen werden dinsdag 14 november vraagstukken besproken die sterk groeiende bedrijven in Noord-Nederland momenteel ondervinden. Onder de aanwezigen bevond zich ook de Bolswarder ondernemer Eric Kroontje van Poedercoating Bolsward. Koningin Maxima was bij deze bijeenkomst als tafelgast aanwezig. De aanwezige ondernemers konden met haar in een heel plezierig en persoonlijk onderhoud hun (groei) uitdagingen bespreken.

Tijdens het gesprek bleek dat ze zich goed had voorbereid. Koningin Maxima stelde gerichte vragen aan de ondernemers, met als doel hen te kunnen adviseren en in de nabije toekomst positief te laten ondersteunen. ,,Dit komt zeker ten goede aan de verwachte groei van ons bedrijf”, aldus Eric Kroontje.

Zie ook https://www.omropfryslan.nl/nieuws/770840-koningin-maxima-spreekt-ondernemers-heerenveen

Meer nieuwsberichten

Informatief museumstuk over aardwarmte in de Tiid

“Wie had vier jaar geleden gedacht dat we het hier vandaag in Bolsward zouden hebben over geothermie?” Zo begon wethouder Faber zijn verhaal waarin hij benadrukt dat het zo snel gegaan is met de warmtetransitie. “Het is een complex verhaal, zeker met de huidige actualiteit, waarbij we ons afvragen of we afhankelijk willen zijn van gas uit landen als Rusland. Daarom zijn we ook zo blij met initiatieven uit onze gemeente, zoals dit, met als doel dat ook de opbrengsten in onze directe omgeving blijven en dat we daar met elkaar van profiteren”, sprak Faber vol trots

3 maart 2022

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op