Nieuws /

Onder grote belangstelling werd woensdagavond de officiele opening verricht van EP Mensonides te Bolsward. Vooraf werd verteld dat Bolsward een ,stukje rijker is geworden met deze mooie winkel’.
Drie aspecten zijn kenmerkend voor een succes: het moet een mooie winkel zijn, de winkelformule moet kloppen en de eigenaar Menno Mensonides en het team, onder leiding van Manno Haagsma, moeten deskundig, klantvriendelijk en servicegericht zijn.

Manno Haagsma vertelde vlak voor het doorknippen van het lint dat met deze winkel ,,een droom voor hem en voor ,zijn’ Bolsward werkelijkheid was geworden.
Nadat Menno Mensonides zijn waardering had uitgesproken voor het vele werk dat verzet was in de afgelopen weken, werd de opening verricht door Menno en Manno, samen met hun kinderen.
Daarna was er volop gelegenheid de EP-winkel te bekijken onder het genot van een hapje en een drankje, verzorgd door het Veerhuys.

Op de foto: van links af Manno Haagsma, Lisa en Lucas Haagsma, Liva Mensonides, Loïs Zijlstra en Menno Mensonides

Meer nieuwsberichten

Informatief museumstuk over aardwarmte in de Tiid

“Wie had vier jaar geleden gedacht dat we het hier vandaag in Bolsward zouden hebben over geothermie?” Zo begon wethouder Faber zijn verhaal waarin hij benadrukt dat het zo snel gegaan is met de warmtetransitie. “Het is een complex verhaal, zeker met de huidige actualiteit, waarbij we ons afvragen of we afhankelijk willen zijn van gas uit landen als Rusland. Daarom zijn we ook zo blij met initiatieven uit onze gemeente, zoals dit, met als doel dat ook de opbrengsten in onze directe omgeving blijven en dat we daar met elkaar van profiteren”, sprak Faber vol trots

3 maart 2022

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op