Nieuws /

Bolsward – In het kader van de fiets elfstedentocht organiseerde de stichting Friese Rijwielelfstedentocht, in samenwerking met de Vereniging Ondernemend Bolsward, in de afgelopen week een etalagewedstrijd.

De stichting stelde daarvoor een groot aantal historische foto en attributen beschikbaar, maar liet ook veel over aan de creativiteit van de winkeliers.
Kerst Postma, de pas benoemde voorzitter van de jury, die verder bestond uit Michiel Galema en Jan Vijver, merkte in zijn verslag dan ook op dat die creativiteit niet altijd zichtbaar was in de etalages. ,,Twee etalages sprongen er wat dat betreft echter uit: die van Electroworld Van der Weerd en die van Hendriksen Mode.” Eerstgenoemd bedrijf werd bekroond met de eerste prijs, waardoor Hendriksen Mode de tweede prijs in ontvangst mocht nemen. De prijzen bestonden uit vip-arrangementen bij de finish van de Binck Bank Tour in augustus a.s.

Meer nieuwsberichten

Informatief museumstuk over aardwarmte in de Tiid

“Wie had vier jaar geleden gedacht dat we het hier vandaag in Bolsward zouden hebben over geothermie?” Zo begon wethouder Faber zijn verhaal waarin hij benadrukt dat het zo snel gegaan is met de warmtetransitie. “Het is een complex verhaal, zeker met de huidige actualiteit, waarbij we ons afvragen of we afhankelijk willen zijn van gas uit landen als Rusland. Daarom zijn we ook zo blij met initiatieven uit onze gemeente, zoals dit, met als doel dat ook de opbrengsten in onze directe omgeving blijven en dat we daar met elkaar van profiteren”, sprak Faber vol trots

3 maart 2022

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op