Nieuws /

Bouwgroep Dijkstra Draisma is een van de finalisten die kans maken op de Koning Willem I Prijs in de categorie Grootbedrijf en MKB. Samen met AAE B.V. uit Helmond en de Apollo Group B.V. uit Coevorden strijdt het Bolswarder bedrijf voor de Koning Willem I Prijs in de categorie MKB.

Vorige week werd bekend dat mede-Friese onderneming Omrin genomineerd was voor de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap, en deze week maakte de stichting van de Koning Willem I Prijs bekend dat Dijkstra Draisma een van de drie finalisten is voor de prestigieuze ondernemersprijs in de categorie MKB.

De Koning Willem I Prijs is een landelijke prijs voor innovatief ondernemerschap. Ondernemingen die de afgelopen jaren durf, daadkracht, duurzaamheid, doorzettingsvermogen en goed ondernemerschap hebben getoond, komen in aanmerking. Winnaars uit het verleden zijn onder meer Philips, FrieslandCampina, Heineken en ASML.

Meer nieuwsberichten

Informatief museumstuk over aardwarmte in de Tiid

“Wie had vier jaar geleden gedacht dat we het hier vandaag in Bolsward zouden hebben over geothermie?” Zo begon wethouder Faber zijn verhaal waarin hij benadrukt dat het zo snel gegaan is met de warmtetransitie. “Het is een complex verhaal, zeker met de huidige actualiteit, waarbij we ons afvragen of we afhankelijk willen zijn van gas uit landen als Rusland. Daarom zijn we ook zo blij met initiatieven uit onze gemeente, zoals dit, met als doel dat ook de opbrengsten in onze directe omgeving blijven en dat we daar met elkaar van profiteren”, sprak Faber vol trots

3 maart 2022

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op