Nieuws /

Ondernemers zijn steeds afhankelijker van digitale hulpmiddelen en betrouwbare informatie voor de bedrijfsvoering. Door deze toegenomen afhankelijkheid zijn we ook kwetsbaarder geworden voor digitale aanvallen.

In de gratis ontbijtsessie leer je onder andere hoe je eenvoudig een telefoon kunt beveiligen tegen diefstal van bedrijfs- en privégegevens. Ook wordt er gedemonstreerd hoe een hacker te werk gaat en komen de laatste ontwikkelingen in cybercrime aan bod.
Voor wie? Ondernemers in Súdwest-Fryslân
Wanneer? 17 mei van 7.30 – 9.45 uur
Waar? Lokaal 55 in Sneek

Meer nieuwsberichten

Informatief museumstuk over aardwarmte in de Tiid

“Wie had vier jaar geleden gedacht dat we het hier vandaag in Bolsward zouden hebben over geothermie?” Zo begon wethouder Faber zijn verhaal waarin hij benadrukt dat het zo snel gegaan is met de warmtetransitie. “Het is een complex verhaal, zeker met de huidige actualiteit, waarbij we ons afvragen of we afhankelijk willen zijn van gas uit landen als Rusland. Daarom zijn we ook zo blij met initiatieven uit onze gemeente, zoals dit, met als doel dat ook de opbrengsten in onze directe omgeving blijven en dat we daar met elkaar van profiteren”, sprak Faber vol trots

3 maart 2022

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op