Nieuws /

Overleg tussen de Vereniging Ondernemend Bolsward, de gemeente en de directie van het circus Bossle heeft er toe geleid dat het circus niet op het beoogde Plein 1455 is neergestreken, maar enkele honderden meters verderop: hoek Franekerstraat/Samuel van Haringhouckstraat.

De ondernemers zagen het niet zitten dat in de week voor Sinterklaas het hele plein in beslag zou worden genomen door het circus Bossle. Ook vanuit de gemeente waren er bedenkingen. Het leidde tot het hierboven genoemde overleg, waaruit de alternatieve locatie, mede door de VOB aangedragen, naar voren kwam.

Andere reden voor de ondernemers was het beperkte aantal parkeerplaatsen in het centrum en de nog steeds voortdurende herinrichting van Appelmarkt en Marktplein.

De voorstellingen zijn op vrijdag 1 december om 17.00 uur, zaterdag 2 december om 15.00 uur en zondag 3 december om 14.00 uur. Kaarten zijn al vanaf slechts € 10,- verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. De circuskassa is iedere voorstellingsdag geopend van 11.00 tot 12.00 uur en vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling.

Meer nieuwsberichten

Informatief museumstuk over aardwarmte in de Tiid

“Wie had vier jaar geleden gedacht dat we het hier vandaag in Bolsward zouden hebben over geothermie?” Zo begon wethouder Faber zijn verhaal waarin hij benadrukt dat het zo snel gegaan is met de warmtetransitie. “Het is een complex verhaal, zeker met de huidige actualiteit, waarbij we ons afvragen of we afhankelijk willen zijn van gas uit landen als Rusland. Daarom zijn we ook zo blij met initiatieven uit onze gemeente, zoals dit, met als doel dat ook de opbrengsten in onze directe omgeving blijven en dat we daar met elkaar van profiteren”, sprak Faber vol trots

3 maart 2022

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op