Nieuws /

Bouwgroep Dijkstra Draisma mag wederom de titel Best Managed Company dragen; als enige winnaar uit Friesland. Omdat Bouwgroep Dijkstra Draisma al voor de achtste keer in de lijst voorkomt hebben zij nu voor het tweede jaar de status ‘Platinum Member’.
Waar de lijst de vorige keer nog uit 63 Nederlandse organisaties uit het midden- en grootbedrijf bestond, telt de lijst nu 51 bedrijven. Deze bedrijven, die als ‘best geleid’ worden beschouwd, mogen zich een jaar lang ‘Best Managed Company’ noemen.

“Trots dat wij ons voor de achtste keer Best Managed Company mogen noemen. Het geeft aan dat onze bedrijfsvoering in balans is. Wij willen ons blijven vernieuwen en zijn ons er van bewust dat je dit met het hele bedrijf doet. En deze waardering is het bewijs dat we wederom op de goede weg zijn”, aldus Biense Dijkstra, directeur van Bouwgroep Dijkstra Draisma.

Het programma Best Managed Companies
Jaarlijks gaat Deloitte op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Daarvoor beoordeelt Deloitte de bedrijven aan de hand van het Business Maturity Model dat samen met de Universiteit Utrecht is ontwikkeld. Dit model onderzoekt alle belangrijke organisatiedimensies zowel intern als extern.

Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet
kennen van minimaal vijfentwintig miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben.

Meer nieuwsberichten

Informatief museumstuk over aardwarmte in de Tiid

“Wie had vier jaar geleden gedacht dat we het hier vandaag in Bolsward zouden hebben over geothermie?” Zo begon wethouder Faber zijn verhaal waarin hij benadrukt dat het zo snel gegaan is met de warmtetransitie. “Het is een complex verhaal, zeker met de huidige actualiteit, waarbij we ons afvragen of we afhankelijk willen zijn van gas uit landen als Rusland. Daarom zijn we ook zo blij met initiatieven uit onze gemeente, zoals dit, met als doel dat ook de opbrengsten in onze directe omgeving blijven en dat we daar met elkaar van profiteren”, sprak Faber vol trots

3 maart 2022

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op