Nieuws /

De eerste paal van de 35 nieuwe woningen aan de Franekerstraat en Samuel van Haringhouckstraat in Bolsward is maandag geslagen.
Het terrein lag al jaren braak, sinds de oude LTS in 2010 verhuisde en later gesloopt werd. Op het grote veld komen nu 26 geschakelde woningen, 8 twee-onder-een-kap woningen en een vrijstaande woning te staan.
Ondanks de coronacrisis vinden de bouwwerkzaamheden vooralsnog plaats als gepland. Aannemer Jorritsma Bouw verwacht dat de woningen nog dit jaar gereed zijn voor de nieuwe bewoners.

Meer nieuwsberichten

Informatief museumstuk over aardwarmte in de Tiid

“Wie had vier jaar geleden gedacht dat we het hier vandaag in Bolsward zouden hebben over geothermie?” Zo begon wethouder Faber zijn verhaal waarin hij benadrukt dat het zo snel gegaan is met de warmtetransitie. “Het is een complex verhaal, zeker met de huidige actualiteit, waarbij we ons afvragen of we afhankelijk willen zijn van gas uit landen als Rusland. Daarom zijn we ook zo blij met initiatieven uit onze gemeente, zoals dit, met als doel dat ook de opbrengsten in onze directe omgeving blijven en dat we daar met elkaar van profiteren”, sprak Faber vol trots

3 maart 2022

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op