Nieuws /

In het WTC EXPO te Leeuwarden vonden dinsdag 21 en woendag 22 maart de Business Contact Dagen Noord plaats. Een werkgroep bestaande uit afgevaardigden van de gemeente, ondernemers en ondernemersverenigingen heeft in een kort tijdsbestek een prachtig SWF-plein opgetuigd. Er was dit jaar gekozen voor een totaal ander concept waarbij elkaar ontmoeten centraal staat.

Het actieve programma op het plein stimuleerde de onderlinge interactie en de bezoekers aan het SWF-Ontmoetingplein. De traditionele stands en statafels zijn compleet verdwenen en het plein wordt omgetoverd in één grote knusse huiskamer met lounge hoeken, grote stamtafels en uiteraard een bar. Bijna 35 ondernemers uit Súdwest-Fryslân waren zo enthousiast over het concept, dat ze zich bij het plein hebben aangesloten als deelnemer. Daarbij ook een aantel Bolswarder ondernemers. Behalve deze Bolswarder bedrijven werden elders in het FEC ook Bolswarder bedrijven aangetroffen.

De Bolswarder deelname aan de BCDN bestond dit jaar uit: MHB Bolsward, Velzen Textiel, Visser Transporten, Grijmans Advocaten, Brandsma Koffie, Bouwgroep Dijkstra-Draisma, Woonhuys Dirk, en ESB Partyverhuur.

Meer nieuwsberichten

Informatief museumstuk over aardwarmte in de Tiid

“Wie had vier jaar geleden gedacht dat we het hier vandaag in Bolsward zouden hebben over geothermie?” Zo begon wethouder Faber zijn verhaal waarin hij benadrukt dat het zo snel gegaan is met de warmtetransitie. “Het is een complex verhaal, zeker met de huidige actualiteit, waarbij we ons afvragen of we afhankelijk willen zijn van gas uit landen als Rusland. Daarom zijn we ook zo blij met initiatieven uit onze gemeente, zoals dit, met als doel dat ook de opbrengsten in onze directe omgeving blijven en dat we daar met elkaar van profiteren”, sprak Faber vol trots

3 maart 2022

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op