Nieuws /

Volleybalclub Bolsward organiseert op woensdagavond 25 april het bekende bedrijfsvolleybaltoernooi om de Bolswarder Bedrijven Bokaal. We kunnen dan een jubileum vieren, want het is de 25ste keer dat dit gaat gebeuren. De speeltijd is van 19.00 tot 23.00 uur.

De deelname staat open voor gemengde ploegen van alle bedrijven en instellingen uit Bolsward en omgeving.
Het fluiten is in handen van leden van Volleybalclub Bolsward. De kosten bedragen € 60,00 per team. Er kunnen 21 teams meedoen, in drie categorieën: A, B en C.

Men wordt verzocht zelf tevoren de eigen sterkte te bepalen. Omdat zich doorgaans meer ploegen melden dan geplaatst kunnen worden, zeker voor deze jubileumeditie, is het raadzaam zo snel mogelijk in te schrijven, onder het motto; wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Opgeven kan bij Hans Mol, E-mail; zeemol@hetnet.nl. De inschrijving sluit definitief op 14 april. Betaling graag voor 18 april op bankrekeningnummer NL71RABO0308754433 t.n.v. VC Bolsward te Bolsward.

Meer nieuwsberichten

Informatief museumstuk over aardwarmte in de Tiid

“Wie had vier jaar geleden gedacht dat we het hier vandaag in Bolsward zouden hebben over geothermie?” Zo begon wethouder Faber zijn verhaal waarin hij benadrukt dat het zo snel gegaan is met de warmtetransitie. “Het is een complex verhaal, zeker met de huidige actualiteit, waarbij we ons afvragen of we afhankelijk willen zijn van gas uit landen als Rusland. Daarom zijn we ook zo blij met initiatieven uit onze gemeente, zoals dit, met als doel dat ook de opbrengsten in onze directe omgeving blijven en dat we daar met elkaar van profiteren”, sprak Faber vol trots

3 maart 2022

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op