Nieuws /

Bolsward – De tweejaarlijkse Bolsward In Zet prijs, bestemd voor degene die zich in zet voor de leefbaarheid in het centrum van Bolsward, werd donderdagavond in de Wijnberg uitgereikt aan de Bolswarder Activiteiten Commissie. Deze groep bestaande uit ondernemers van het centrum werd geprezen om hun voortdurende acties voor zowel de inwoners van Bolsward als voor de gehele regio.
Als voorbeelden werden onder andere genoemd de voorjaars- en najaarsmodeshow, de warme winterweken in december, moederdag- en vaderdagacties, activiteiten tijdens de Paasdagen en tijdens het Pinksterweekeinde. Ook de St. Maartenoptocht, kidsday, dumping day enz. zijn BAC activiteiten.
Uit handen van Stephan Rekker, winnaar van deze prijs in 2015, mochten de BAC-leden een oorkonde, een sculptuur, gemaakt door kunstenaar Frits Stoop uit Spanga, en het juryrapport in ontvangst nemen.

Meer nieuwsberichten

Informatief museumstuk over aardwarmte in de Tiid

“Wie had vier jaar geleden gedacht dat we het hier vandaag in Bolsward zouden hebben over geothermie?” Zo begon wethouder Faber zijn verhaal waarin hij benadrukt dat het zo snel gegaan is met de warmtetransitie. “Het is een complex verhaal, zeker met de huidige actualiteit, waarbij we ons afvragen of we afhankelijk willen zijn van gas uit landen als Rusland. Daarom zijn we ook zo blij met initiatieven uit onze gemeente, zoals dit, met als doel dat ook de opbrengsten in onze directe omgeving blijven en dat we daar met elkaar van profiteren”, sprak Faber vol trots

3 maart 2022

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op