Nieuws /

Bolsward – In de Binckbank Tour 2018 nemen ex-winnaars Tim Wellens, Zdenek Stybar, Lars Boom, Edvald Boasson Hagen en Niki Terpstra het deze week tegen elkaar op. Ook Dylan Groenewegen, Lotto Jumbo, is van de partij.

Al deze grote namen zaten zondagmiddag in een van de sloepen die de twintig deelnemende ploegen aan deze etappekoers in Nederland en Belgie naar het grote podium boven de gracht aan de Appelmarkt voor de ploegen presentatie bracht.

Voor de derde maal in vier jaar mocht Bolsward de World Tour Teams begroeten en dat de bevolking van Bolsward en omgeving er nog niet genoeg van had bleek wel uit het feit dat het publiek massaal bij de presentatie aanwezig was.

Meer nieuwsberichten

Informatief museumstuk over aardwarmte in de Tiid

“Wie had vier jaar geleden gedacht dat we het hier vandaag in Bolsward zouden hebben over geothermie?” Zo begon wethouder Faber zijn verhaal waarin hij benadrukt dat het zo snel gegaan is met de warmtetransitie. “Het is een complex verhaal, zeker met de huidige actualiteit, waarbij we ons afvragen of we afhankelijk willen zijn van gas uit landen als Rusland. Daarom zijn we ook zo blij met initiatieven uit onze gemeente, zoals dit, met als doel dat ook de opbrengsten in onze directe omgeving blijven en dat we daar met elkaar van profiteren”, sprak Faber vol trots

3 maart 2022

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op