Nieuws /

Bolsward ,,EP Mensonides aan de Dijkstraat 19 biedt vanaf december een nieuwe dimensie en beleving van elektronica aan”, vertelt de 43-jarige in Bolsward geboren en getogen Manno Haagsma. Onder de vlag van EP Mensonides, met op dit moment al winkels in Harlingen en Sneek, gaat Haagsma vanaf december verder met de winkel EP Mensonides in Bolsward aan de Dijkstraat 19.

,,Het contact met Menno Mensonides was er al een tijdje en uiteindelijk is in goed overleg besloten om de huidige winkel om te bouwen tot een EP winkel. Een bewuste keus geweest voor ,mijn’ en ,ons’ Bolsward’, aldus Haagsma.

In de komende weken wordt de winkel omgebouwd tot een EP Mensonides. In die periode wordt het hele pand gestript, vergroot en krijgt het een achteringang met parkeergelegenheid en de uitstraling van een EP Mensonides winkel. ,,Dit wordt de mooiste elektronica winkel van Friesland”. Haagsma somt op: ,,De klant ervaart rust, ruimte en krijgt gelegenheid om te ademen. De looppaden zijn extra breed, rolstoelvriendelijk dus. Het wordt een mooie winkel niet alleen voor mij, maar ook voor heel Bolsward”.
,,Het wordt veel meer dan alleen maar elektronica kijken, het wordt beleven en ervaren. Een koffiehoek en een kookeiland moeten daaraan bijdragen. Nu al zijn er toezeggingen van onder andere koks, die in het kookeiland demonstraties voor bezoekers willen verzorgen. Verder denk ik aan belevingsweekeinden, waarbij er volop demonstraties in de winkel zijn.”

Onder het motto ,Less is More’ maakt de bezoeker naast de vertrouwde merken kennis met nieuwe merken, zoals de geluidsapparatuur van Bose, Sonos en JBL. Of met de keukenserie Solis en wat te denken van het Scandinavische merk Asko bij het witgoed. Ook de multimedia en domotica is bij EP goed vertegenwoordigd.

Het blijft bij echter niet alleen bij de winkel, want ook een inbouwspecialist, witgoedreparatie-afdeling, installatieservice en een eigen bezorgdienst maken onderdeel uit van EP Mensonides.

Op donderdag 13 december opent EP Mensonides met spectaculaire aanbiedingen. ,,Het wordt vier dagen feest in december”, glundert Haagsma, die bijna niet kan wachten tot EP Mensonides ook in Bolsward zijn deuren opent.

Meer nieuwsberichten

Informatief museumstuk over aardwarmte in de Tiid

“Wie had vier jaar geleden gedacht dat we het hier vandaag in Bolsward zouden hebben over geothermie?” Zo begon wethouder Faber zijn verhaal waarin hij benadrukt dat het zo snel gegaan is met de warmtetransitie. “Het is een complex verhaal, zeker met de huidige actualiteit, waarbij we ons afvragen of we afhankelijk willen zijn van gas uit landen als Rusland. Daarom zijn we ook zo blij met initiatieven uit onze gemeente, zoals dit, met als doel dat ook de opbrengsten in onze directe omgeving blijven en dat we daar met elkaar van profiteren”, sprak Faber vol trots

3 maart 2022

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op