Nieuws /

In de afgelopen periode zijn er diverse publicaties geweest over de verlichtingsbogen in het centrum van Bolsward. Publicaties met soms hele en halve waarheden. Naar aanleiding van deze berichten informeerde Bauke Boersma van het Friesch Dagblad bij voorzitter Fer Grijmans, hoe het nu precies zat.
Zijn artikel in het FD is volgens Grijmans een prima weergave van het standpunt van de Vereniging Ondernemend Bolsward en doet het recht aan de gesprekken met de gemeente.

Meer nieuwsberichten

Informatief museumstuk over aardwarmte in de Tiid

“Wie had vier jaar geleden gedacht dat we het hier vandaag in Bolsward zouden hebben over geothermie?” Zo begon wethouder Faber zijn verhaal waarin hij benadrukt dat het zo snel gegaan is met de warmtetransitie. “Het is een complex verhaal, zeker met de huidige actualiteit, waarbij we ons afvragen of we afhankelijk willen zijn van gas uit landen als Rusland. Daarom zijn we ook zo blij met initiatieven uit onze gemeente, zoals dit, met als doel dat ook de opbrengsten in onze directe omgeving blijven en dat we daar met elkaar van profiteren”, sprak Faber vol trots

3 maart 2022

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op