Nieuws /

Bijna anderhalf uur sprak Bernard Gerritsma, hoofd beveiliging van De Kuip in Rotterdam, over zijn werk in en rondom het stadion. Over cameratoezicht, hooligans, stadionverboden, de veiligheidsmaatregelen en de gehele organisatie rondom (risico)wedstrijden, maar ook over andere evenementen die in De Kuip plaatsvinden.
De oud-Bolswarder sprak voor zo’n vijftig leden van de Vereniging Ondernemend Bolsward, die na de lezing van Gerritsma volop de gelegenheid kregen om een kijkje in de keuken van De Kuip te nemen. In drie groepen werden de Bolswarders langs de vlekkeloze groene grasmat geleid, maar ook langs het Feynoord museum, de fraai beschilderde spelerstunnel en het ereterras.
Bovendien werden de Bolswarder gasten geïnformeerd over de nieuwbouwplannen van Feyenoord langs de Maas en de verdere ontwikkeling van het huidige gebied van De Kuip. Het bezoek aan Rotterdam werd afgesloten met een bezoek aan restaurant/bierhandel De Pijp in het centrum van Rotterdam.

Meer nieuwsberichten

Informatief museumstuk over aardwarmte in de Tiid

“Wie had vier jaar geleden gedacht dat we het hier vandaag in Bolsward zouden hebben over geothermie?” Zo begon wethouder Faber zijn verhaal waarin hij benadrukt dat het zo snel gegaan is met de warmtetransitie. “Het is een complex verhaal, zeker met de huidige actualiteit, waarbij we ons afvragen of we afhankelijk willen zijn van gas uit landen als Rusland. Daarom zijn we ook zo blij met initiatieven uit onze gemeente, zoals dit, met als doel dat ook de opbrengsten in onze directe omgeving blijven en dat we daar met elkaar van profiteren”, sprak Faber vol trots

3 maart 2022

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op