Nieuws /

Met een blikkenactie, met daarop een foto van Maarten van der Weijden, in de Bolswarder winkels probeert de Vereniging Ondernemend Bolsward in juni opnieuw een fiks bedrag aan de elfstedenzwemmer te overhandigen.

Deze week werden al tientallen blikken uitgedeeld aan winkeliers op de jaarvergadering van de VOB.

Bedoeling is dat de ,Maarten van der Weijden blikken’ op een opvallende plaats in de winkel neergezet worden, zodat iedere klant en/of bezoeker zijn of haar gift in dit blik kan deponeren.

Zoals bekend start Van der Weijden op 21 juni voor een tweede poging om de elfstedentocht te zwemmen. Opnieuw is geld inzamelen voor kankeronderzoek het hoofddoel van de actie.

Rondom de passage van Van der Weijden wordt in de Bolsward ,de Nacht van Bolsward’ georganiseerd. Meer informatie volgt daarover.

Winkeliers en bedrijven die nog mee willen doen kunnen een blik ophalen bij het kantoor van Grijmans Advocaten aan de Jongemastraat.

Meer nieuwsberichten

Informatief museumstuk over aardwarmte in de Tiid

“Wie had vier jaar geleden gedacht dat we het hier vandaag in Bolsward zouden hebben over geothermie?” Zo begon wethouder Faber zijn verhaal waarin hij benadrukt dat het zo snel gegaan is met de warmtetransitie. “Het is een complex verhaal, zeker met de huidige actualiteit, waarbij we ons afvragen of we afhankelijk willen zijn van gas uit landen als Rusland. Daarom zijn we ook zo blij met initiatieven uit onze gemeente, zoals dit, met als doel dat ook de opbrengsten in onze directe omgeving blijven en dat we daar met elkaar van profiteren”, sprak Faber vol trots

3 maart 2022

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op