Nieuws /

Met een blikkenactie, met daarop een foto van Maarten van der Weijden, in de Bolswarder winkels probeert de Vereniging Ondernemend Bolsward in juni opnieuw een fiks bedrag aan de elfstedenzwemmer te overhandigen.

Deze week werden al tientallen blikken uitgedeeld aan winkeliers op de jaarvergadering van de VOB.

Bedoeling is dat de ,Maarten van der Weijden blikken’ op een opvallende plaats in de winkel neergezet worden, zodat iedere klant en/of bezoeker zijn of haar gift in dit blik kan deponeren.

Zoals bekend start Van der Weijden op 21 juni voor een tweede poging om de elfstedentocht te zwemmen. Opnieuw is geld inzamelen voor kankeronderzoek het hoofddoel van de actie.

Rondom de passage van Van der Weijden wordt in de Bolsward ,de Nacht van Bolsward’ georganiseerd. Meer informatie volgt daarover.

Winkeliers en bedrijven die nog mee willen doen kunnen een blik ophalen bij het kantoor van Grijmans Advocaten aan de Jongemastraat.

Meer nieuwsberichten

Succesvolle deelname Koopmanswelvaart aan Victory Sail

Alkmaar - De viering van het 200 jarige bestaan van het Noordhollands Kanaal was aanleiding voor de Landelijke Vereniging tot Behoud van het Historische Bedrijfsvaartuig (LVBHB) om hun leden uit te nodigen naar Alkmaar te komen voor Victory Sail. Het evenement trok ruim 180 historische bedrijfsvaartuigen. Hart van het festival was het Victoriepark, waar op zaterdag en zondag allerlei activiteiten plaatsvonden. De historische bedrijfsvaartuigen, het zgn varend erfgoed, kregen een ligplaats toegewezen rondom het Noordhollands kanaal en in het centrum van de stad.

10 augustus 2019

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op