Nieuws /

Van Asperen Tandheelkunde uit Bolsward is deze maand in het RTL4 programma ‘De Beste van Nederland’ door kijkers gekozen als ,Beste tandarts van Nederland’. In het programma ,De Beste van Nederland’ streden ondernemers uit verschillend beroepsgroepen door middel van persoonlijke vlogs om de titel van de beste in hun categorie.

Van Asperen Tandheelkunde won met met 15,18% van de stemmen. VOB lid Van Asperen is een gespecialiseerde en moderne kliniek volledig afgestemd op de hedendaagse vraag naar tandheelkundige zorg.

Naast tandartsen namen in het programma ook beautysalons, dansscholen, delicatessenwinkels, fietsspecialisten, groentespecialisten en uitstapjes het tegen elkaar op. Binnen elke beroepsgroep namen ondernemers in de verschillende provincies het tegen elkaar op. Elke deelnemer probeerde door middel van leuke en opvallende vlogs zoveel mogelijk stemmen onder de kijkers binnen te halen. De ondernemer met de leukste vlog, en dus met het meeste stemmen, won uiteindelijk de titel.

Het programma werd gepresenteerd door Kevin Brouwer en Raffaëla Paton. Kijkers konden via de poll op de website de vlogs van de tandartsen en andere ondernemers bekijken, om hier vervolgens direct te stemmen op hun favoriet. Hiernaast werden alle deelnemers uiteraard gestimuleerd om zichzelf via hun social media kanalen te promoten.

Meer nieuwsberichten

Informatief museumstuk over aardwarmte in de Tiid

“Wie had vier jaar geleden gedacht dat we het hier vandaag in Bolsward zouden hebben over geothermie?” Zo begon wethouder Faber zijn verhaal waarin hij benadrukt dat het zo snel gegaan is met de warmtetransitie. “Het is een complex verhaal, zeker met de huidige actualiteit, waarbij we ons afvragen of we afhankelijk willen zijn van gas uit landen als Rusland. Daarom zijn we ook zo blij met initiatieven uit onze gemeente, zoals dit, met als doel dat ook de opbrengsten in onze directe omgeving blijven en dat we daar met elkaar van profiteren”, sprak Faber vol trots

3 maart 2022

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op